Luk

Schöne: Serie A har altid interesseret mig

| International | 4 kommentarer
Se målene her: Real Madrid-emne sprudlede for de hollandske mestre
Schöne: Serie A har altid interesseret mig

Infoboks

Roma - Genoa
Serie A (25/08)
bet365 1,45 4,20 8,00
NordicBet 1,50 4,35 6,80
Oddset 1,48 4,20 6,60

Serie A har altid interesseret Lasse Schöne, som nu efter en hel karriere i Holland skal tørne ud for Genoa i den italienske liga.

Lasse Schöne har forladt Ajax efter syv flotte år i den hollandske storklub, og nu skal han for første gang i seniorkarrieren spillet et andet sted end i Holland.

Han har nemlig skrevet kontrakt med italienske Genoa, og det er ikke helt tilfældigt, at det netop blev Serie A.

- Det er et nyt eventyr for mig og familien. Jeg synes, at hele pakken passede. Det skulle den også, hvis jeg skulle flytte fra Holland. Jeg har altid som ung været interesseret i Serie A og synes, det kunne være fedt at spille der engang, og så kom chancen nu, og som sagt så passede det hele.

- Familien var med på det, som selvfølgelig også er en vigtig del af det, og så tog vi chancen, siger Lasse Schöne til Spillerforeningens hjemmeside.

Den danske landsholdsspiller rejste til Genoa tidligere i denne uge, men har først fredag underskrevet kontrakten.

Da han rejste til Genoa, blev han taget imod af massevis af fans i lufthavnen – det var en vild oplevelse, må han erkende.

- Det er italiensk, de er åbenbart glade for, jeg kommer, så det er selvfølgelig overvældende og fedt. Det havde de ikke behøvedes. Men selvfølgelig er det utroligt fedt at se, at fansene tager sig tid til at stille sig og vente derude, siger Lasse Schöne.

Han fortæller desuden, at det har været et svært valg at forlade Ajax, men at det er det rigtige tidspunkt at gøre det.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Onsdag 21. august