Luk

Scholz stikker til Dreyer: Utrolig dårligt frispark

| Champions League | 7 kommentarer

Infoboks

Atalanta - FC Midtjylland 1-1
Champions League gruppe D
13' 0-1 Alexander Scholz
79' 1-1 Cristian Romero

Da Alexander Scholz satte ord på sit mål mod Atalanta, sendte han en lille stikpille til Anders Dreyer for et knap så veludført frispark i situationen op til scoringen.

FC Midtjylland fik tirsdag hul på bylden i Champions League med 1-1 mod Atalanta, hvilket blev grundlagt af et tidligt mål, som Alexander Scholz bankede i nettet.

Scoringen kom umiddelbart efter et frispark, som Anders Dreyer uden held forsøgte at sende ind i feltet, og det pointerede Alexander Scholz også med et smil på pressemødet efter kampen.

- Scoringen oplevede jeg som et utrolig dårligt sparket frispark. Jeg tror, det var Dreyer, der tog den, og den kom vel ikke engang ind til første mand, siger Scholz og fortsætter:

- Den blev clearet, men så blev den skudt tilbage, og Sory Kaba gjorde det fremragende i situationen. Han kom ind, som han gjorde i hele kampen, og fik vundet sin duel, og jeg kunne godt lidt fornemme, hvor bolden ville lande, og så fik jeg heldigvis et godt træf på den og så den gå ind.

- Det ændrede fuldstændig kampbilledet for os og gav os en masse energi, som vi kunne køre videre på. Det var fremragende at se alle gutterne kæmpe derude og især de nye, siger FCM-stopperen.

Alexander Scholz glæder sig over, at det endelig lykkedes at få point på kontoen i Champions League.

- Jeg er bare glad på holdet og klubbens vegne. Vi har kæmpet hårdt for det her point. Vi har ledt efter 90 gode minutter, efter vi har spillet godt i perioder af de andre kampe og har været tæt på. I denne kamp havde vi især efter scoringen virkelig fornemmelsen af, at vi kunne få noget med, siger forsvarsprofilen.

FC Midtjylland kan nu rette fokus mod lørdagens udekamp mod Vejle, inden sidste Champions League-kamp mod Liverpool venter i næste uge.


Af Martin Schmidt

7 kommentarer

Timjan 11:41          
Uden tvivl Scholz er en stor profil for FCM. Og Høegh gjorde så FCMN ikke manglede Erik i forsvaret , og dejligt at se hvordan Andersson kæmpede på midt banen , alt i alt en fin præstation. Synes dog Mabil har svært ved at finde sin plads på holdet.
Flæske 12:50          
Hvad siger FCM-folket til Dreyer?
Ok, han laver kongekasser med en vis regelmæssighed og har en enkelt dribling eller to i bogen, men set her fra er han en spiller, der mangler fart og fysik og ikke mindst har en ret høj frekvens af uprovokerede sjuskefejl i sit spil.
Sir 12:55          
Virkelig? Jeg ser ham som en af de 5 største profiler og salgsemner i ligaen. Uden ham havde FCM ikke været så succesfulde. Han kan sagtens lægge mere på sit spil, men han er da klart helt i toppen af Superligaen.
whiskey 13:05          
Flæske, jeg må indrømme at jeg er enig med Sir.

Han er klart en af ligaens største profiler og salgsemner. Synes virkelig de lavede en supertransfer da de fik ham hjem :)
Teshin1990 14:05          
@Flæske

I går var nok hans dårligste kamp for os, så det er lidt hårdt at bedømme ham kun ud fra den ene kamp.
Han er en del af et rekord tæt program, pga. corona.
Jeg synes klart at man begynder at spore udmattelsen i ham, hvilket man også har kunne se i Sisto de sidste par kampe.

Dreyer har spildt nogle giga scoringsmuligheder i UCL, som ret beset ville have givet os flere point end vi har.

Men ud over det har han helt generelt været klasse.
Jeg føler ikke rigtig der er nogen i ligaen der kan være med, når han rammer hans top niveau, ud over Sisto.
Vi har tidligere set lignende fra Fischer, men han er jo pt. lysår fra den forfatning, og har været det rigtig længe.
Der er også en Kamaldeen i FCN som også er voldsomt spændende.

Alt i alt synes jeg klart at han er en af de absolut bedste spillere i ligaen, og også et af de største salgspotentialer, især når man tænker på at han kun er 22.
Friland17 16:49          
Sisto har ikke spillet ret mange kampe, hvorfor skulle han så være udmattet. Det ville godt at sælge Sisto, Mabil og Vibe nu, mens de stadigvæk kan sælges til en god pris, da de fremover ikke vil kunne forstærke FCM yderligere.
Benzo 18:43          
Ikke ret mange kampe? Han har spillet i 17 kampe siden han kom til FCM i september.. Han har desuden været med landsholdet hvor han vidst også fik spilletid i en kamp eller to.
Tirsdag 19. januar