Luk

Scholz venter på Japan: Selvtræner i Holland

| J. League | 0 kommentarer

Infoboks

Alexander Scholz har endnu ikke fået sin debut for Urawa Red Diamonds, siden han skiftede fra FC Midtjylland, og han har i stedet brugt tiden på at selvtræne i Holland.

Alexander Scholz chokerede store dele af Fodbolddanmark, da han valgte at udskifte dansk fodbold med en tilværelse på den anden side af Jorden hos Urawa Red Diamonds i Japan.

Danskeren har dog endnu ikke fået sin debut for det japanske mandskab grundet indrejserestriktionerne i landet, og derfor har han blandt andet brugt tiden på at selvtræne i Holland i mellemtiden.

Det fortæller Scholz til Urawa Red Diamonds´ Youtube-kanal.

- Som I alle ved, så skrev jeg under for to måneder siden med Urawa, så det har været lang tid. Jeg har ikke haft mulighed for at rejse ind i Japan, så indtil videre har jeg holdt lidt ferie og selvtrænet i Holland, men jeg ser frem til at komme til klubben.

- De (fansene, red.) kan forvente at se en spiller, som gør alt for holdet. Gennem min karriere har jeg altid gjort spillerne omkring mig bedre. 

- Jeg spiller altid for holdet, og jeg håber, at jeg kan bringe det her til holdet, udtaler Alexander Scholz til klubbens Youtube-kanal.

Alaxander Scholz har derfor fulgt med i hjemmefra, hvordan Urawa Red Diamonds og Kasper Junker har spillet sig op på en sjetteplads i rækken efter 22 runder af den japanske liga.


Af Raymund Nelausen
Fredag 23. juli