Luk

Schoop: Jeg er træt af at snakke om VAR

| 3F Superliga | 9 kommentarer

Infoboks

Vejle Boldklub - FC Midtjylland 0-2
Superligaen Grundspil
45' 0-1 Erik Sviatchenko
67' 0-2 Alexander Scholz

Jakob Schoop mener, at Vejle var uheldige med nogle kendelser i nederlaget til FC Midtjylland, og han er træt af at snakke om VAR.

Vejle tabte for tredje kamp i træk, da FC Midtjylland lørdag var på besøg i Nørreskoven, og oprykkerne har nu ikke vundet i fem kampe i Superligaen.

Det kunne dog godt have været anderledes, hvis kendelserne var gået en anden vej i lørdagens kamp, mener Vejle-anfører Jakob Schoop.

- Jeg er træt af at stå og snakke VAR altid, men når det tager fem minutter at afgøre, kan jeg ikke se, at det er 'clear and obvious', siger Schoop om situationen, hvor FC Midtjylland fik tilkendt et straffespark efter et VAR-tjek.

Udover straffesparket pegede Jakob Schoop også på en situation i første halvleg, hvor Paulinho, der allerede på daværende tidspunkt havde et gult kort, nedlagde Wahid Faghir med en glidende tackling.

- Når man giver frisparket på Paulinho anden gang, synes jeg også, der er gult kort. Vi er lidt uheldige med nogle kendelser, og så var vi ikke gode nok til at få skubbet den ind, for Midtjylland er stærke nede bagved, siger han og slutter:

- Jeg synes, at det langt henad vejen var en 0-0-kamp, hvor de var skarpere i de afgørende situationer.

Vejle har to kampe tilbage i Superligaen før vinterpausen, hvor de kan få rettet op på kursen. Først skal de en tur til Randers, og i sidste runde tager de imod bundholdet Lyngby.


Af Jonas Nielsen

9 kommentarer

Gladbach 18:44          
Hvorfor blev der ikke set på VAR da Amundsen blev revet ned i feltet ?
Nandeyanen 18:46          
Ja VAR bliver nødt til at dømme ens i kampe.

Uhre var offside, men det blev ikke dømt fordi det ikke var en clear and obvious fejl af dommeren.

FC Midtjyllands straffe var heller ikke clear and obvious. Så VAR bør ikke få dommeren til at ændre afgørelse som der skete i kampen.
stik i rend dreng 18:51          
Uhre var offside, men det blev ikke dømt fordi det ikke var en clear and obvious fejl af dommeren.

FC Midtjyllands straffe var heller ikke clear and obvious. Så VAR bør ikke få dommeren til at ændre afgørelse som der skete i kampen.
Det er jo en vurderingssag om hvad der er clear and obvious, og hvad der ikke er. Bare fordi VAR er kommet til betyder det ikke at der vil blive dømt perfekt. I sidste uge var det FCM der ikke fik givet et klart og tydeligt straffespark. I kampen mod AGF får FCK straffespark, mens AGF ikke får straffespark imod LBK i en nærmest identisk situation.

Derudover synes jeg selv det er ret tydeligt på TV billederne at VB spilleren ikke rammer bolden. Er det ikke siden kommet frem at Uhre var enten 4 milimeter eller 4 centimeter offside? Det kan i min optik aldrig defineres som værende ´clear and obvious´.

Der bliver givet og taget - som der altid er blevet gjort. Jeg er blevet mindre fan af VAR i år. Jeg synes det skader mere end det gavner.
biiiiib 19:02          
ligenu føles det hårdt med VAR fordi ALLE kendelser går imod Vejle. Er ikke selv fan af VAR, da jeg mener det dræber spillet, men når man kan diskutere kendelser selv når VAR har kigget det igennem er det mine øjne ikke en åbenlys fejl. VAR har været hård ved os i år synes jeg. Håber snart det vender
Toon Toon! 19:06          
Hvis du er træt af det så hold dog op med at pive over en korrekt kendelse
Peter Larsen2 20:15          
Hvorfor vil han så gerne snakke om det, når han er så træt af det?? Det fatter jeg ikke en brælde af. Dommeren har jo været ude og kigge på den og vurderer herefter, at der er straffe. Så er det jo bare sådan, det er
biiiiib 20:35          
@Peter Larsen2. tror nu mere det mangel på rødt kort og mangel på straffe til VB der var problemet. Langt fra en kamp hvor sol og vind blev delt lige af dommeren
Tirsdag 26. januar
Mandag 25. januar