LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Schram jagter EM-drøm i Roskilde

| NordicBet Liga | 0 kommentarer
Schram jagter EM-drøm i Roskilde
Foto: Getty Images
Roskilde har lavet en aftale med dansk-islandske Frederik Schram for resten af sæsonen, og han håber at gøre sig aktuel til den islandske EM-trup med en stribe gode kampe.

Den tidligere OB- og FC Vestsjælland-keeper Frederik Schram har siden FCV's konkurs været til flere prøvetræninger rundt omkring i Europa, men nu har han endelig lavet en aftale.

Den 21-årige dansk-islænding er således i Roskilde sæsonen ud.

- Efter den lange periode uden en klub er det fedt at have en afklaring, og jeg er meget glad for, at det blev i Roskilde, siger Schram til bold.dk og tilføjer:

- Jeg har udsigt til spilletid, og det er selvfølgelig meget vigtigt for mig. Nu vil jeg bare gerne i gang og lave nogle clean sheets og ikke mindst hjælpe holdet til sejre.

Den korte aftale kan sagtens udvikle sig til et længere ophold.

- Jeg har kun trænet med to gange, men klubben ville gerne have mig med mod Horsens søndag, så det gik lidt hurtigt, og vi lavede en kort aftale til at starte med. Jeg tror og håber dog, at vi kan blive enige om noget længerevarende senere hen, siger Schram, der med skiftet puster en smule liv i sin drøm om at snige sig med i den islandske EM-trup:

- Der er kun syv kampe tilbage i sæson, så jeg skal virkelig stå godt for at komme med, tror jeg. Men jeg har i hvert fald sendt et signal til Island med skiftet – både til U21-landstræner og A-landstræneren. Jeg ved ikke, hvor realistisk det er, men jeg håber at komme i betragtning.

Roskildes hidtidige førstekeeper Frederik Vang udgik med en skade, da Roskilde senest slog Næstved 3-2.

mikael@bold.dk

Se Tottenham - Brighton Stream live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Tirsdag 23. april