Luk

Schwartz om klassemål: En fantastisk følelse

| bold.nyt | 12 kommentarer

Ronnie Schwartz åbnede tirsdag sin målkonto i Charlton med et fornemt mål. Han kalder opbygningen og afslutningen perfekt, men savnede tilskuere og tre point.

Denne vinter skiftede Ronnie Schwartz FC Midtjylland ud med Charlton i den tredjebedste række i England, og tirsdag plaffede han for første gang i sin nye klub.

Schwartz blev indskiftet i pausen af hjemmekampen mod Rochdale, som på det tidspunkt var foran 4-2, men først var danskeren med i målet til 3-4, inden han selv bragede bolden i kassen til slutresultatet 4-4 med en flot afslutning.

Efterfølgende var Schwartz glad for målet, men han ærgrer sig over, at det ikke resulterede i fuld gevinst til Charlton.

- Jeg fik at vide, at jeg skulle være tæt på Chuks Aneke. Med sin fysik er han virkelig en mundfuld. Han lagde den smukt videre, og så var jeg virkelig glad for at se den gå ind. Det var en perfekt afslutning og opbygning.

- Når jeg er der, er der kun én vej frem, og det er at sparke den i mål. Det var en god afslutning og en fantastisk følelse, siger Schwartz til Charltons Twitter-profil og tilføjer:

- Som angriber vil man se bolden gå i mål hver gang, så når det sker, er det den perfekte følelse. Selvfølgelig ville jeg gerne have et fyldt stadion, men i sidste ende er et mål et mål. Jeg er glad for målet, men en lille smule skuffet over resultatet.

Se Ronnie Schwartz' glimrende mål i klippet herunder:


Af Martin Schmidt
Mandag 25. januar
Søndag 24. januar