Luk

Schwartz rykker alligevel ikke til Charlton

| International | 10 kommentarer

Infoboks

Vejle Boldklub - FC Midtjylland
Superligaen Grundspil (05/12)
Bet25 4,70 4,10 1,71
Oddset 4,90 4,10 1,67
bet365 4,75 4,00 1,65

Alt så ud til at være på plads, men Ronnie Schwartz fortsætter alligevel ikke karrieren i engelske Charlton.

I de døende timer af mandagens transfervindue var FC Midtjylland blevet enig med Charlton om et salg af Ronnie Schwartz, men aftalen bliver ikke til noget.

Ifølge bold.dk’s oplysninger er det Schwartz selv, som har valgt at takke nej til tilbuddet fra League 1-klubben.

Schwartz ser dermed ud til at blive i FCM, med mindre han finder en anden klub fra et land, hvor vinduet endnu ikke er lukket.

31-årige Schwartz har ikke fået et eneste minut for FCM i denne sæson. 


Af Mikkel Nøhr

9 kommentarer

Frem og tilbage er lige langt 05:15          
Fortjent? Han fortjener da kun at sidde på bænken og glo, den yderst usympatiske måde ham forlod Silkeborg på var direkte ulækker! Og jeg er ikke Silkeborg fan.
IkastFS 06:12          
I artiklen står der at det var Ronnie selv som sagde nej, men det kan åbenbart tolkes til at Fcm har for mange penge.
Fl@skebøf 07:34          
Jeg har ikke ondt af Schwartz, der var ingen der tvang ham til FC Midtjylland. Nøjagtig som ingen tvang ham til at lave det stunt han gjorde i Silkeborg.
Elsebethmedsut 08:14          
Virker mærkeligt....En chance for at bo og spille bold i London i karrierens efterår? Med den lavere skat, så kan Charlton vel godt lige matche lønnen?
Fluffer 08:44          
Jeg kan sgu godt forstå han ikke gider flytte til et land der er på vej ud over kanten. Om 6 måneder er pundet faldet voldsomt i værdi og urolighederne tager til i Brexitland.
Landsfaderen 08:58          
Tror ikke helt i har fanget spillet der forgår. FCM har i nogle år hentet en masse spiller til med kontrakt udløb, for så at tjene lidt mønt på en hurtig handel, og det er der som sådan ikke noget galt i det er vel bare købmandskab når det lykkes. Men spillerne har luret det, og RS har da været helt bevist om at FCM ikke spiller med små front angriber, så han har da været klar over fra start at han kun var en handles vare. Så der han skrev under skulle der en god løn til, da han viste at bænken var hans plads. Han skriver kun med en ny klub der tilbyder det samme løn, for han har da for længst accepteret hans plads. Så de eneste er ikke er tilfredse er FCM, da deres plan med ham blev gennemskuet fra dag 1, og det ikke er lykkes dem at lave hurtige 10 mil.
Lissau-FCM 09:12          
Det er meget underholdende, at læse kommentarer til FCM artikler herinde...

FCM er den store onde bussemand, som kun vil alle det onde... Og alle brugere herinde ved alt om, hvor udspekuleret og onde de er i FCM...
Fredag 4. december
Torsdag 3. december