Luk

Scott Brown: Upassende tilråb er intet nyt

| Premiership | 3 kommentarer

Infoboks

Celtic - Ross County
Premiership (19/10)
bet365 1,16 7,00 15,00
NordicBet 1,12 7,65 17,50
Oddset 1,14 7,50 16,00

Scott Brown blev udsat for upassende tilråb efter Old Firm for nogle uger siden. Han er træt af det og understreger, at det desværre ikke er noget nyt.

For et par uger siden vandt Celtic med 2-0 ude over Rangers, og efter kampen blev Celtic-anfører Scott Brown udsat for upassende tilråb fra en Rangers-tilhænger.

Den blot 15-årige Rangers-tilhænger råbte ord om Browns søster, der døde af kræft i 2008, og Rangers-fanen fik efterfølgende livslang karantæne fra stadion og er desuden blevet politianmeldt.

34-årige Brown er træt af tilråbene, men understreger samtidig, at det langt fra er et enkeltstående tilfælde.

- Man kan råbe og bande ad mig, så meget man har lyst til inde på stadion, men lad være med at blive detaljeret uden for stadion på den måde.

- Det er ikke bare en enkelt episode. Det er sket over de seneste 12 år af min karriere. Det er hårdt, trist og bør ikke ske, siger Brown ifølge BBC og forklarer, at han har modtaget opbakning fra fans af begge klubber efterfølgende:

- For at være ærlig har fans fra begge side været fantastiske, siger Brown, som ligeledes værdsætter, at han har modtaget en undskyldning på mail fra Rangers.

Celtic-kaptajnen slår desuden et slag for, at det upassende sprogbrug, som der blandt andet findes meget af på sociale medier, hører op.

- Det er nemt på sociale medier. Alle kan skrive, hvad de vil. Der sidder nogle, som sikkert aldrig har dyrket sport, derhjemme og drikker en flaske vodka og skriver noget online.

- Man bliver udsat for lidt af hvert, og for mig handler det om, hvordan man håndterer det. Man skal lukke disse mennesker ude, fokusere på fodbolden og bevise, at folk tager fejl. 

- Folk råber, hvad de selv mener, er passende, og for mig handler det om at komme over det og bare spille fodbold. 


Af Mikkel Nøhr
Mandag 14. oktober
Søndag 13. oktober