Luk

SE ansætter Team Manager: Spillernes mand

| SønderjyskE | 2 kommentarer

Infoboks

SønderjyskE - FC København
Superligaen Grundspil (17/10)
Bet25 5,80 4,30 1,57
Oddset 6,10 4,20 1,55
bet365 6,00 4,50 1,50

SønderjyskE oplyser på deres hjemmeside, at de har tilført holdet en Team Manager i form af Casper Daather. Han skal være spillernes forlængede arm, skriver de. 

SønderjyskE fik søndag en flot sejr i 3F Superliagen over Brøndby IF, da man vandt 1-0 til allersidst. 

Mandag har man så offentliggjort en forstærkning af rammerne omkring klubben, da Casper Daather på 40 år bliver Team Manager for holdet. 

Det er her meningen, at han skal sikre spillernes ve og vel udenfor banen med en masse praktiske såvel som organisatoriske opgaver. 

- Vi vil gerne give vores spillere bedre betingelser for at præstere, og det gør vi blandt andet ved at sikre, at tingene fungerer uden for banen, så de primært skal koncentrere sig om at spille fodbold.

- Når en ny spiller kommer til klubben, har de brug for en person, der kan hjælpe med alt det praktiske, der er forbundet med en flytning og selve integrationen i lokalsamfundet, kulturen og med de øvrige spillere i og omkring klubben.

- Dette er gældende for både vores unge talenter og udenlandske spillere, der kan have mange spørgsmål til, hvordan tingene hænger sammen, og vi ønsker basalt set give dem de optimale vilkår for at blive en succes.

- I den daglige drift af en fodboldklub er der generelt mange praktiske og yderst vigtige gøremål, og med Casper Daathers tilgang kan vi blive langt mere strukturerede i vores hverdag og tilgang til tingene, udtaler Jonas Lygaard, der er administrerende direktør i klubben.

Daather er tidligere divisionsspiller og indehaver af A-trænerlicensen og uddannet folkeskolelærer. Han arbejder i dag som fodbold- og rekrutteringsansvarlig på idrætsefterskolen Lægaard og ser frem til sin nye udfordring i SønderjyskE. 

- Det her er en af de muligheder, jeg bare ikke kunne takke nej til. SønderjyskE Fodbold har gang i et meget spændende projekt, og jeg er meget stolt over, at jeg skal være en del af det.

- Jeg brænder for fodbold og mennesker, og det kommer begge dele godt i spil i jobbet som Team Manager, udtaler Daather til klubbens hjemmeside.

Daather tiltræder sin nye stilling 1. oktober. 


Af Kristoffer Lind Pedersen
Lørdag 16. oktober