Luk

SE-boss bekræfter: Vi spurgte til Bendtner

| 3F Superliga | 15 kommentarer

Infoboks

FC København - Lugano
Europa League Gruppe B (19/09)
NordicBet 1,60 4,25 5,85
Oddset 1,55 4,00 6,30

SønderjyskE forhørte sig på Nicklas Bendtners situation i transfervinduet, bekræfter sportschef Hans Jørgen Haysen over for Der Nordschleswiger.

Hvis ikke Nicklas Bendtner var endt i FC København, er det ikke utænkeligt, at han var endt i en anden dansk klub.

OB bekræftede i sidste uge, at klubben havde forhørt sig om Bendtners situation, og nu bekræfter også SønderjyskE, at man var opmærksom på situationen.

- Når en dansk spiller af den kaliber er på markedet, vil det være dumt ikke at spørge. Vi forsøgte, men mere er der ikke sket, siger sportschef Hans Jørgen Haysen til Der Nordschleswiger.

Sportschefen siger desuden, at han kunne nævne 50 navne, han har forhørt sig på i løbet af sommeren, og at der ikke noget specielt.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

15 kommentarer

Slettet(220030191409) 15:22          
Hvem bliver mon den næste klub der lige vil trække en overskrift med at man var interesseret i Bendtner ?
Alle Achtung 15:31          
Er det virkelig sådan du læser det?
puting kuneho 15:42          
Alle achtung hvordan skal det ellers læses? Det er yderst sjældent at klubber melder ud hvem de har spurgt på. Nyheden kunne næsten ligeså godt hedde : Ishøj spurgte til bendtner .. Nok samme chance for at de to klubber ville ende med at få ham til deres klub.

Hvorfor melder man i denne omgang ud at man var intra i bendtner? Når man I nyheden også fortæller det ikke er noget specielt... Hvem er der andre 50 de har budt på?
John Doe 15:46          
Bendtner med en trøje med "Bland selv slik 3.95,-"
AndersTheMan 15:49          
Hvorfor melder man i denne omgang ud at man var intra i bendtner? Når man I nyheden også fortæller det ikke er noget specielt... Hvem er der andre 50 de har budt på?
Fordi avisen spurgte, og fordi der ikke var mere i det. Jeg er med på du er lidt træt af SE, fordi vi gør det bedre end jer, men kom nu lidt.
Alle Achtung 15:58          
puting kuneho

De svarer på et spørgsmål. Havde de selv været ude med.. hey hey vi spurgte altså også til Bendtner.. så havde jeg været enig.

puting kuneho 16:18          
Anderstheman. Hvem siger jeg er træt af SE. Jeg synes også det var mærkeligt at ob meldte ud at de var interesseret i bendtner... Også selvom ob gør det bedre end "mit" hold pt.. Man kan vel godt kommenterer på andre hold selvom det går lidt skidt for ens egen klub pt.
Onsdag 18. september
Tirsdag 17. september