Luk

SE-boss håber: 4 mio. til forskel i 11. runde

| 3F Superliga | 4 kommentarer

Infoboks

Kolding IF - SønderjyskE
Træningskamp (28/01)
bet365 2,40 4,00 2,25

Efter 11. runde uddeles første del af Superligaens TV-penge, og i SønderjyskE kan der være stor forskel på, hvad holdet får. Direktør Klaus Rasmussen er uanset hvad positiv.

SønderjyskE har gjort det strålende i denne sæson, og når der efter 11. runde skal uddeles første runde af TV-pengene til Superliga-klubberne, så får SønderjyskE under alle omstændigheder mere end ventet.

Men direktør Klaus Rasmussen er håbefuld, for SønderjyskE kan ende som alt fra nummer et til seks efter 11. runde, og mellem de to placeringer er der en forskel på fire millioner.

Det skriver Der Nordschleswiger, som har talt med Klaus Rasmussen.

- Der er mange penge på spil. Vi kan ikke ende uden for top seks, og vi har endda chancen for at klatre højere op. Hvis vi vinder, så bliver vi på tredjepladsen, og det andet er ikke i vores hænder, men det ville være meget positivt. Specielt når man ser tilbage på sidste sæson, hvor vi var bange for at falde ned på 13. eller 14.-pladsen, som ikke giver TV-penge, siger han til avisen.

Klaus Rasmussen fortæller, at SønderjyskE har budgetteret med en ottende- eller niendeplads, og han understreger, at TV-pengene fortsat er meget vigtige trods Robert Plateks overtagelse af den sønderjyske klub.

Brøndby og FC Midtjylland ligger over SønderjyskE i tabellen.


Af Jonas Dalgård
Onsdag 27. januar