Luk

SE-boss: Kan blive et par hektiske dage

| Superligaen | 5 kommentarer
SE-boss: Kan blive et par hektiske dage
Foto: Getty Images

Infoboks

Lyngby - SønderjyskE
Superligaen Grundspil (26/07)
NordicBet 3,00 3,35 2,40
Oddset 3,20 3,50 2,20
Stream Silkeborg – SønderjyskE på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement

SønderjyskE har handlet tidligt i transfervinduet, men der er muligvis mere på vej i de kommende par dage, fastslår sportschef Hans Jørgen Haysen.

Patrick Banggaard, Rilwan Hassan, Isak Olafsson og Justin Plautz er alle nye i SønderjyskE denne sommer, ligesom der er forlænget aftaler med Johan Absalonsen, Eggert Jonsson og Nikola Mirkovic.

Niki Zimling, Mads Hvilsom, Silas Sogani, Ramon Rodrigues og Victor Smedsrud er til gengæld taget videre, og dermed har SønderjyskE handlet tidligt, og det glæder sportschef Hans Jørgen Haysen.

- Alle vil gerne handle tidligt og have fuld trup i opstarten, for jo mere tid man har sammen inden kampene, jo bedre bliver det i forhold til at opbygge relationer.

- Nogle gange lykkedes det, og andre gange gør det ikke. Det har både noget med forarbejdet, men også noget med held og tilfældigheder at gøre, siger Haysen til bold.dk.

- Vi er lykkedes med rigtigt mange af de ting, vi gerne vil, og i løbet af de næste par tror jeg også, der sker mere. Det er selvfølgelig rigtigt dejligt, at det giver os tid til at indarbejde systemet og opbygge relationer.

SønderjyskE har siden dette interviewet bekræftet tilgangen af den islandske stopper Isak Olafsson, men Haysen antyder, at der er mere på vej. 

- De næste par dage kan blive rigtigt heftige, siger SønderjyskE-chefen uden at uddybe yderligere.

Der er godt 70 dage tilbage af transfervinduet, og Haysen er forberedt på, at der kommer bud ude fra i løbet af den periode.

- Der kan være folk hos os, der skal ud og have mere spilletid via et salg eller leje, men umiddelbart har vi styr på truppen og står godt rustet. 

- Vi er glade og tilfredse, men vi ved også, at der nok kommer bud på nogle af vores profiler, og når det sker må vi vurdere, om det giver mening eller ej. Vore strategi er jo, at vi skal sælge spillerne på det rigtige tidspunkt, siger Haysen.

Stream Silkeborg – SønderjyskE på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond
Mandag 22. juli
Søndag 21. juli