Luk

SE-chef: Emil F. kan blive en god forretning

| International | 0 kommentarer

Infoboks

FC Emmen - Heerenveen
KNVB Cup (20/01)
Oddset 3,65 3,95 1,80
bet365 4,20 4,00 1,72

Emil Frederiksen kan blive en god case for SønderjyskE rent forretningsmæssigt, siger sportschef Hans Jørgen Haysen, der kalder den 19-årige for et kæmpe talent.

SønderjyskE henter Emil Frederiksen på en permanent aftale efter at have lejet ham i foråret hos Heerenveen.

Sportschef Hans Jørgen Haysen glæder sig over at få den 19-årige offensivspiller permanent, for han kan udvikle sig til en stor profil, som klubben kan sende videre til en større adresse.

- Vi har en strategi om, at vores hold skal bestå af unge spillere fra vores eget akademi, der skal styrkes og støttes af ældre og rutinerede spillere, og hvis vi skal hente unge spillere udefra, skal det være fordi, de er kæmpe talenter – og det er Emil Frederiksen, siger Haysen til klubbens hjemmeside.

- Vi havde høje forventninger til ham, da han kom, og vi har også fået syn for sagen i løbet af foråret. Han har et vidunderligt blik for spillet, og han har et utroligt venstreben, der både kan bidrage med mål og assister.

- Jeg er sikker på, at han kommer til at lave mange flere mål, når han får endnu mere selvtillid og flere spilleminutter, for han har faktisk det, der skal til for at blive en profil i 3F Superligaen, og jeg kan godt se ham blive en god case for os rent forretningsmæssigt, når han har været her en sæson eller to.

Emil Frederiksen har fået en kontrakt på tre et halvt år.


Af Sara Margren
Mandag 18. januar