Luk

SE-chef: Simon P. har større betydning nu

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - SønderjyskE
Superligaen Grundspil (04/02)
Bet25 1,45 4,60 6,80
Oddset 1,45 4,50 7,35

SønderjyskE-sportschef Hans Jørgen Haysen jubler over at have forlænget aftalen med assistent- og transitionstræner Simon Poulsen.

Fredag har SønderjyskE forlænget sin aftale med sin tidligere spiller og nuværende assistent- og transitionstræner Simon Poulsen, og den aftale vækker glæde hos sportschef Hans Jørgen Haysen.

Han mener nemlig, at Poulsen har endnu større betydning, nu han er træner, end han havde som spiller.

- Det har hele tiden været planen, at det skulle være et længere forløb, efter han trådte over i trænerjobbet, men han og vi skulle også lige se, om det ville blive lige så godt uden for banen, som det var på banen.

- Det har det været, og selv om han havde en kæmpe betydning på banen, har hans betydning måske endda været endnu større, efter han er gået trænervejen, siger han og fortsætter:

- Simon Poulsen er loyal, hårdtarbejdende og fagligt dygtig, og han udlever det, som SønderjyskE er og gerne vil stå for. Han er en dygtig træner omkring førsteholdet, men i sin rolle som transitionstræner har han også en fantastisk måde at være på over for de unge spillere, hvor han også er tilknyttet U19- og U17-holdet.

- Jeg er ikke i tvivl om, at vi med ham på holdet de næste to et halvt år – og forhåbentligt meget længere, for jeg ser en stor fremtid for ham i SønderjyskE – kan fortsætte det gode arbejde, vi har i gang i talentafdelingen og gøre transitionen til førsteholdet endnu bedre.

- Vi er meget tilfredse med arbejdet, og det glæder mig virkelig meget, at vi nu kan fortsætte det gode samarbejde.

Poulsens nye aftale løber til 2023. Simon Poulsen startede og sluttede karrieren i SønderjyskE, hvor han er optaget på klubbens Wall of Fame.


Af Jonas Dalgård
Lørdag 23. januar