Luk

SE-direktør om Wright: Går imod trup og stab

| 3F Superliga | 16 kommentarer

Infoboks

Administrerende direktør i SønderjyskE, Jonas Lygaard, er ikke videre imponeret over Haji Wrights handlinger, der går mod både spillertruppen og staben.

Haji Wright er ikke mødt ind til opstarten i SønderjyskE, da den amerikanske angriber forsøger at tvinge et skifte væk fra klubben, da større adresser har meldt deres interesse. 

Det er man ikke overraskende en smule utilfreds med hos SønderjyskE, hvor administrerende direktør, Jonas Lygaard, mener, at seneste sæsons topscorer er gået imod klubbens værdier, spillertruppen og staben.

- Jeg tror, det er tydeligt, at han gerne vil videre. Vi er tro mod vores værdier omkring hårdt arbejde, klubben og den retning, vi er på vej henimod, siger Jonas Lygaard.

- Det har han bestemt vist sig at være imod. Når man laver sådan en aktion, som han gør, så er det imod resten spillertruppen og staben, som det går udover. Det er hans valg. Det er ikke vores valg. Det har han gjort, og det er hans valg at gøre det. 

Selvom SønderjyskE har indstillet sig på, at det nok bliver til et salg af angriberen, så bliver det ikke for enhver pris. 

Klubben er ikke presset økonomisk til at sælge, og derfor skal interesserede klubber ikke regne med rabat på den utilfredse angriber. 

- Vi er ikke nået til enighed med nogle endnu, men det kan være vi ikke er langt fra. Vi er ikke presset økonomisk til at sælge ham. Vi er ikke afhængige af at sælge ham, før vi kan købe en anden spiller. Hvis vi ikke føler, at tilbuddet er det rigtige, så sælger vi ham ikke. 

- Vi arbejder på en afløser. Vi har AK (Anders K. Jacobsen, red.), der gør det rigtigt godt for os, men selvfølgelig skal vi have en erstatning, hvis vi sælger en spiller, siger Jonas Lygaard.

Haji Wright scorede 11 kasser for SønderjyskE i den seneste sæson.


Af Andreas Roesen

16 kommentarer

AndersP! 15:33          
Dejligt at der er en no-bullshit tilgang til tingene her. Haji Wright er en helt igennem træls type, der allerede er taget til Tyrkiet og holder ferie med sine nye holdkammerater.
Rossonero3 15:45          
Ville være smukt hvis de bare lod ham hygge sig på u19 holdet kontrakten ud.
Alle Achtung 15:52          
Han kan vel heller ikke så godt sige at nu skal han bare ud. Det hjælper nok ikke på prisen.
Spændende hvad det ender med og hvad der så kommer af erstatning
Horseman 15:53          
Hold op hvor jeg håber det rigtige bud ikke kommer. Ikke for Sønderjyskes skyld, men af den simple årsag at det ville være en fryd at se ham rådne op på bænken med den opførsel. Nøjagtig det samme som historien med Kaba. Hvad bilder de typer sig ind? Hvis han ikke møder ind til træning så lad være med at udbetale hans løn og anlæg en retssag mod den idiot. Ros til Sønderjyske for at være helt klar i deres udmeldinger og ikke lader sig presse, det sender et stærkt signal til alle andre som skulle prøve det samme.
JytteRolf 16:02          
Der er kommet en trend med man bare kan modarbejde klubben for at komme væk hurtigst muilgt. Kunne være fedt hvis SE bare lod ham træne til udløb af kontrakt for at få stoppet den politik. Omvendt, hvis de får en god pose penge, kan de stadig nå at finde en erstatning der vil klubben.
Crasher 16:22          
Nogle = nogen
1917SIF 16:26          
Kontraktbrud.

Hvis man ikke overholder kontrakten og ikke møder op på arbejdspladsen. Bliver lønnen tilbageholdt eller hvad siger fodboldloven ? UEFA ?
Mandag 26. juli