Luk

SE-drømmemål nedlagde Hvidovre i pokalen

| Sydbank Pokalen | 11 kommentarer

Infoboks

SønderjyskE - Hvidovre IF 1-0
Sydbank Pokalen
86' 1-0 Mads Albæk

SønderjyskE var ikke fremragende, men vandt 1-0 på et drømmehug af Mads Albæk kort før tid i Sydbank Pokalen over Hvidovre IF. 

Søndag eftermiddag blev der fløjtet op i Haderslev, da Hvidovre IF besøgte SønderjyskE i Sydbank Pokalen.

Udefra set var det en kamp mellem et 3F Superligahold mod en klub fra 1. divisionen, men som det hurtigt skulle vise sig, var der ikke megen forskel på topholdet i 1. divisionen fra Hvidovre og nedrykningstruede SønderjyskE fra Superligaen.

Til kampen var det mest bemærkelsesværdige, at SE startede uden Marc Dal Hende på venstresiden, som havde Robin Shouten inde i stedet for den normale anfører.

Første halvleg blev en rodet affære uden de store chancer, hvor gæsterne fra Hvidovre satte sig på boldbesiddelsen.

De to bedste chancer noterede henholdsvis Tobias Thomsen (Hvidovre) og Emil Kornvig (SønderjyskE) sig for, men begges forsøg formåede ikke at ramme målet.

Det var først efter pausen, at den første rigtig gode chance faldt, da Christoffer Boateng fra gæsterne nåede en dybdebold og rundede Nicolai Flø i SE-målet, men vinklen blev for spids, så han ramte stolpen i stedet for nettet.

Fortsat 0-0 og det lignede mod slutningen af opgøret at begge hold ikke turde satse afgørende på at score et føringsmål.

Med ti minutter igen fik gæsterne så en kæmpe chance til Marcus Lindberg, som blev spillet helt fri foran mål, men han brændte på det skammeligste sit forsøg og ramte stolpen trods det frie mål.

Det vækkede så hjemmeholdet – eller i hvert fald Mads Albæk – som med et reelt drømmehug fra distancen bragede læderet i kassen med fem minutter igen af opgøret via overliggeren.

En bitter pille at sluge for gæsterne, som ellers havde skabt kampens største chancer.

I sidste ende var de også ved at tabe med flere, men det blev ved 1-0 til hjemmeholdet, som tager en vigtig fordel med sig til returopgøret i Hvidovre i næste weekend.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Mandag 17. januar