Luk

SE-formand trækker sig: Platek overtager

| 3F Superliga | 3 kommentarer

Infoboks

Claus Guldager og Gynther Kohls trækker sig begge fra deres stillinger som formænd i SønderjyskE. Ny bestyrelsesformand for moderselskabet bliver Robert Platek Jr., mens fodboldbestyrelsen nu er helt lokal.

SønderjyskE har foretaget ændringer i bestyrelsen.

Claus Guldager, der hidtil har været formand for SønderjyskE Ejendomme A/S, der er moderselskabet til SønderjyskE Fodbold A/S, trækker sig.

I stedet er den amerikanske ejers søn Robert Michael Platek Jr. ny formand, mens Amanda Platek, Søren Davidsen og Anders Aagaard Andresen udgør resten af bestyrelsen.

Derudover bliver den nuværende næstformand i SønderjyskE Fodbold A/S, Søren Davidsen, ny bestyrelsesformand for fodbolddelen i stedet for Gynther Kohls, der også har valgt at trække sig.

- Det har været en god overgangsløsning, at jeg var bestyrelsesformand for SønderjyskE Ejendomme A/S, da Platek-familien overtog ejerskabet sidste år, men tiden er nu moden til, at jeg trækker mig og gør plads til familien, der sammen med lokale kræfter skal bære selskabet godt videre, siger Claus Guldager.

Gynther Kohls takker af efter 18 år som formand i SønderjyskE Fodbold.

- Jeg har haft en fantastisk tid – 18 år som formand – i SønderjyskE Fodbold, hvor vi trods et begrænset og nogle gange udfordret budget har leveret store oplevelser til landsdelen.

- Nu træder jeg ud af bestyrelsen, men jeg vil fortsat stå til rådighed med know-how og sparring, og så vil jeg helt sikkert følge holdets kampe i tykt og tyndt, siger Gynther Kohls.

Bestyrelsen for fodbolddelen af forretningen udgøres nu af Søren Davidsen, Claus Dall, Kasper Stjernegaard, Anders Aagaard Andresen og nyvalgte Henrik Sommer. Nishant Tella udtræder af bestyrelsen for at overlade de øvrige pladser til lokale kræfter.

Disse herrer skal nu lægge en ny strategi for klubben frem mod 2025, lyder det.


Af Sara Margren
Onsdag 19. januar
Tirsdag 18. januar