Luk

SE i krise: Hjælper ikke at tale over en kop te

| 3F Superliga | 1 kommentar

Infoboks

SønderjyskE - AC Horsens 2-3
Superligaen Nedrykningsspil
32' 1-0 Patrick Banggaard
35' 2-0 Haji Wright
59' 2-1 James Gomez
72' 2-2 Casper Tengstedt
73' 2-3 Casper Tengstedt

Stefan Gartenmann kalder det fuldstændig uacceptabelt, at SønderjyskE igen ikke formår at holde en føring, men det eneste, der hjælper, er at arbejde benhårdt.

SønderjyskE var foran 2-0, men endte alligevel med at tabe 2-3 til bundproppen AC Horsens i anden halvleg af søndagens Superliga-kamp.

Forsvarsspiller Stefan Gartenmann er frustreret over, at holdet igen ikke får noget med fra en kamp, som de egentlig kontrollerer godt i første halvleg.

- Jeg er ved at være træt af at stå og snakke om, at vi egentlig spiller en god kamp i store dele, men alligevel står uden point, fordi vi ikke er skarpe nok. Det er så frustrerende, som noget kan være, siger Stefan Gartenmann.

Gartenmann mener, at sønderjyderne er udfordret mentalt, og han kalder det fuldstændig uacceptabelt, at holdet igen taber efter at være kommet foran.

- Det er jo noget mentalt. Det er der ikke så meget at sige til. Det er sket i så mange kampe, at vi er kommet foran, hvor der sker noget med os, når modstanderen får reduceret.

- Det er fuldstændig uacceptabelt, og det er noget, vi skal have arbejdet på. Vi skal have kigget hinanden i øjnene og os selv i spejlet.

- Vi skal finde ud af, hvad fanden det er. Omvendt hjælper det heller ikke at sidde og snakke om det over en kop te. Vi er nødt til at arbejde hårdere og tage de point, der kommer, hvad enten det er smukt eller ej.

Hvor ligger ansvaret?

- Det er hos os alle sammen. Det er ikke godt nok. Fører vi 2-0 hjemme over Horsens, skal vi vinde. Det handler ikke om taktik eller noget som helst andet. Det sker oppe i hovederne på os.

Torsdag har SønderjyskE returkamp i pokalsemifinalen mod FC Midtjylland, men Gartenmann tænker ikke på nogen pokalfinale lige nu.

- Vi skal først og fremmest koncentrere os om at overleve i Superligaen. Vi kan spille fem pokalfinaler, men hvis vi ikke spiller i Superligaen i næste sæson, er jeg ligeglad med det. Pokalfinalen er en lille gulerod, siger Gartenmann.

SønderjyskE tabte den første pokalsemifinale mod FC Midtjylland med 0-1.


Af Sara Margren

1 kommentar

Flem70 15:19          
Du har SÅ meget ret gartenmann!!
Mandag 17. maj
Søndag 16. maj