Luk

SE-keeper om brøler: Jeg var forvirret

| 3F Superliga | 1 kommentar

Nikola Mirkovic satte Randers FC i gang med et selvmål søndag, og den 28-årige SønderjyskE-keeper var da heller ikke stolt af situationen, som opstod, fordi han var forvirret efter et slag i hovedet.

SønderjyskE fik én på hatten, da klubben søndag mødte Randers FC i 3F Superligaen.

En del af årsagen var, at den debuterende keeper Nikola Mirkovic lavede en kæmpe fejl i forbindelse med Randers' første kasse.

Serberen steg således op og boksede bolden i eget net – og det var der en forklaring på.

- Lige inden reddede jeg en afslutning fra en angriber, og i tacklingen mærkede jeg et lille spark i hovedet. Dommeren spurgte, om jeg havde brug for, at lægestaben kom ind og tjekkede mig, men jeg sagde nej.

- For at være ærlig var jeg ikke klar til det efterfølgende hjørnespark. Jeg var lidt forvirret, og så lavede jeg en lortefejl. Når man ikke er klar, så kan sådan noget ske. Det var en klar målmandsfejl, og det er mit ansvar, siger Mirkovic.

Serberen har været i SønderjyskE i ni måneder, og derfor var han da heller ikke stolt af, at han diskede op med sådan en fejl.

- Det er ikke fedt. Jeg startede kampen rigtig godt og havde en god redning, men så skete det her. Det er sådan, det er indimellem, siger han.

Allerede i første minut leverede Mirkovic en god redning, og det samme gjorde han senere i kampen.

- Når man laver fejl, skal man glemme det hurtigt og være klar til den næste opgave. Jeg synes, jeg fortsatte på en god måde, siger Mirkovic.

Den 28-årige keeper har spillet tre pokalkampe fra start i denne sæson.

Støt SønderjyskE og oplev stemningen og fællesskabet på Sydbank Park. Køb din billet her


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Mandag 9. december
Søndag 8. december