Luk

SE omstrukturerer: Tavs om ledig Haysen

| 3F Superliga | 12 kommentarer

Infoboks

OB - SønderjyskE
Superligaen Nedrykningsspil (18/04)
Bet25 2,09 3,05 3,75
Oddset 2,05 3,20 3,95
bet365 2,05 3,20 3,80

SønderjyskE har endnu ikke lagt sig fast på rollerne i sin organisation, og direktør Klaus Rasmussen vil ikke kommentere på, om Hans Jørgen Haysen nu er et tema i klubben igen.

Den tidligere sportschef i SønderjyskE, Hans Jørgen Haysen, er igen en ledig mand på jobmarkedet, da AGF torsdag har meldt ud, at Haysen ikke starter i sin klub af personlige årsager.

Haysen fortalte tidligere torsdag til bold.dk, at han lige nu ikke har et nyt job på bedding, og i hans tidligere klub SønderjyskE er ledelsen for tiden i gang med at redefinere rollerne i ledelsen efter afgangen af Haysen og den tidligere Head of Scouting, Michael Buchholtz.

Direktør i SønderjyskE, Klaus Rasmussen, vil overfor Der Nordschleswiger ikke kommentere på, om Haysen nu kan blive en del af SønderjyskE's omstrukturering.

- Vi er i en proces, hvor vi redefinerer rollefordelingen i ledelsen. Det har ikke ændret sig, og vi fortsætter med denne proces. Jeg har ikke nogen kommentarer til, om Hans er en del af dette, siger Klaus Rasmussen til Der Nordschleswiger.

Han fortæller, at arbejdet ikke er færdigt, og det er muligt, at man i stedet for en sportschef laver en CEO-rolle. Klaus Rasmussen fortæller til avisen, at ambitionen er at ansætte en dansker.


Af Jonas Dalgård
Fredag 16. april