Luk

SE-profil: Jeg har fået fuget hver en revne

| 3F Superliga | 5 kommentarer

Stefan Gartenmann bruger sin ekstra fritid på at lave godt bagværk og simreretter, og så har han fuget alle de revner, han har kunnet finde derhjemme.

I SønderjyskE er spillerne sendt hjem, ligesom det er tilfældet i alle andre Superliga-klubber, og hvad i alverden skal man så lige få tiden til at gå med, når man ikke skal møde op på træningsanlægget?

Jo, Stefan Gartenmann får brugt tiden fornuftigt, når han ikke er ude at selvtræne.

- Efter træning har der været god tid til at lave god mad. Med flere timer er der god mulighed for at lave godt bagværk samt simreretter. Og med en god plade på anlægget flyver tiden hurtigt af sted, når man står i køkkenet, siger han til SønderjyskE's hjemmeside.

- Et godt tip til tidsfordriv er at få sat lidt i stand hjemme på matriklen. Personligt har jeg fået malet trappen og fuget hver en revne, der måtte være herhjemme. Det går der også meget tid med.

Han savner desuden også sine gode venner og holdkammerater.

- Jeg savner helt klart mest at få lov at brygge filterkaffen i omklædningsrummet og så blive svinet til over, at den ikke er klar tidligt nok. Det glemmer man at sætte pris på, siger Gartenmann kækt.

På den lidt mere seriøse side fortæller han, at der er et par kunstgræsbaner i Odense, hvor han bor, og hvor han har haft mulighed for at hugge lidt til bolden.

Støt SønderjyskE og oplev stemningen og fællesskabet på Sydbank Park. Køb din billet her


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Fredag 3. april