Luk

Sean Dyche raser: Spillerne tillades at snyde

| Premier League | 9 kommentarer
Sean Dyche raser: Spillerne tillades at snyde
Foto: Getty Images

Burnleys manager, Sean Dyche, raser efter lørdagens 2-1-nederlag til Arsenal over spillernes mulighed for at filme og efterlyser hårdere straffe for forseelserne.

Bølgerne gik højt ved slutfløjtet, da Arsenal på Emirates Stadium slog Burnley med 2-1.

Arsenal-træner Unai Emery var oprevet over, at et medlem af Burnleys trænerstab angiveligt skulle have nægtet at give hånd efter kampen.

Burnley-træner Sean Dyche var ikke optaget af episoden, som han gav udtryk for ikke at vide noget om, men i stedet var Dyche stærkt utilfreds med Arsenal-spillernes optræden i opgøret.

Han mener, at hjemmeholdets spillere faldt unødvendigt let til jorden i dag, og det er en tendens, der ikke straffes hårdt nok, hvis man spørger Burnley-træneren.

- Der var spillere faldt konstant i dag. Jeg var til et Premier League-møde for nyligt og lærte, at det maksimale, der kan ske ved at snyde (at filme, red.) - selv med VAR - er et gult kort.

- Tænk over det. Det betyder, at i hver eneste kamp kan hver eneste Premier League-spiller snyde mindst en gang i opgøret og vide, at han kun kan få et gult kort, siger Sean Dyche ifølge talkSPORT.

- Nævn en anden professionel sport, hvor du fysisk kan blive fortalt, at 'du kan snyde mindst én gang', og du blot får at vide, at 'det skal du ikke gøre igen'. Det finder jeg helt utroligt.

- I dag var en tegn på det, og det bliver nødt til at stoppe, siger Sean Dyche.

Alexandre Lacazette og Pierre-Emerick Aubameyang scorede for Arsenal, mens Ashley Barnes var på pletten for Burnley.

 


Af Daniel Laursen

9 kommentarer

MartinHerold 19:51          
Udvisning for film forekommer dog lige hårdt nok. Især når det er en vurderingssag.
wendelbo 19:58          
MartinHerold: kan sagtens forstå hvad du skriver.

det er ikke altid en dommer kan se om man rammer eller ikke gør !


men bagefter kampen hvor man kan se om de laver svanes død!
så burde det kunne straffes hårdt. !
Schwarzfahrer 19:58          
Helt grundlæggende har han en pointe, da det netop med VAR vil være tilfælde, hvor det med garanti kan fastslås, at der er tale om film. Mht. kampen i dag har jeg dog svært ved at erindre, at Arsenal-spillerne var specielt slemme til at smide sig.
MesutCazorla 20:35          
Det ville være rart med et konkret eksempel fra dagens kamp, for jeg mindes da heller ikke, at der var de store kontroverser omkring spillere, der faldt. Den eneste episode jeg kan komme i tanke om, er den i overtiden, hvor Ashley Barnes begår frispark på Kolasinac. Udover det, var det da en relativt roligt spillet kamp, med få gule kort som kom af frispark.
nic_mc 21:41          
Der skal da helt klart gives rødt kort i tilfælde af at den forseelse man ønsker at fremtvinge straffes med rødt kort til modstanderen. Fx friløber, evt straffe, vold/slag osv.
Lidt hyggefilm/skaben/ageren er til gult..
haraltidret 22:53          
- Nævn en anden professionel sport, hvor du fysisk kan blive fortalt, at ´du kan snyde mindst én gang´, og du blot får at vide, at ´det skal du ikke gøre igen´. Det finder jeg helt utroligt.


Der kan nævnes masser af sportsgrene hvor snyd eller forsøg på snyd er en del af gamet. Håndbold, basket, ishockey, atletik (tyvstart) etc.
Dermed ikke sagt, at jeg på nogen måde bifalder snyd eller forsøg på snyd. På den anden side havde Burnley spillerne nok heller ikke været for fine til at filme sig til frispark eller trække tiden, hvis det var dem der var foran sidst i kampen.
Drayton Park 23:11          
Var film et tema i dagens kamp?
Søndag 15. september
Lørdag 14. september