Luk

Seier var til FCK-træning: Har tillid til spillerne

| 3F Superliga | 17 kommentarer

Infoboks

FC København - AC Horsens
Superligaen Grundspil (06/12)
Bet25 1,46 4,80 6,80
Oddset 1,45 4,60 7,00
bet365 1,44 4,75 6,50

FC Københavns storaktionær Lars Seier Christensen var forbi træningen tirsdag for at vise sin støtte til spillerne, som han tror meget på.

Storaktionær i Parken Sport & Entertainment, Lars Seier Christensen, var tirsdag forbi træningen i FC København.

Seier ville vise sin støtte til spillerne, der lige nu står uden en permanent cheftræner efter fyringen af Ståle Solbakken.

- Jeg har ikke så meget at sige til det. Jeg var forbi derude og sige hej til dem og fortælle dem, at vi har stor tillid til dem, og at alle bakker op omkring holdet og sæsonen, siger Lars Seier til podcasten Monetos.

- Jeg ønskede dem held og lykke med de kommende kampe. Det var relativt begivenhedsløst.

Lars Seier mener ikke, at det er ekstraordinært, at en storaktionær på den måde kigger forbi træningsbanen i FCK - tværtimod.

- Jeg kommer forbi derude en gang imellem, men på grund af omstændighederne var det måske et meget godt tidspunkt lige at fortælle dem, at der er fuldstændig ro på, og at vi nu bare skal koncentrere os om at vinde DM og komme videre.

- Jeg ved, at folk er glade for, at de forskellige aktionærer kigger forbi en gang imellem, og det har jeg også altid været vant til med cykelholdene, siger Lars Seier.

FC København møder på søndag AaB på hjemmebane.

Abonnement til F.C. Københavns hjemmekampe - Fast adgang fra 79 kr./md.* (*6 md. binding / min. 474 kr.)


Af Sara Margren

17 kommentarer

Altid Ret 21:25          
Som FCK fan, er jeg ikke specielt glad for at Seier er så synlig. Han er lidt af en klaphat for at være ærlig.

Han har altid været glad for at iscenesætte sig selv og for at være i medierne. Jeg synes ikke det flugter specielt godt med FCK. Vi er altså ikke et cykelhold - og endnu har vi til gode at se noget positivt ved at have ham som investor.
Blokvogn 21:36          
Du har altid ret.
voldstiv 21:37          
Cirkus fck fortsætter.
Klar med popcorn
FCKNørrebro 21:40          
Altid ret
Enig. Han skal holde sig fra 10´eren
(u)tilfreds 21:43          
Altid ret, i det mindste vil Lars Seier holdet og er sportsinteresseret, han har haft postet mange (sponsor) penge i cykling uden egentligt afkast andet end at holdet gav sejre, vandt og gav eksponering. Hvis han kan påvirke bestyrelsen til at poste flere penge i holdet med et ønske om CL eller vil hæve omkostningerne i Parken for at forbedre fan faciliteter så der kommer flere på lægterne, så lever jeg fint med selvfedmen.. Han kan meget vel være den modvægt der skal til for at FCK reelt har en sportslig fremtid på højt plan, fremfor jydernes afviklingsstrategi..
loldude 21:46          
Yeees det giver jo vildt god mening at en mand der har investeret mange millioner i klubben ikke må kigge forbi til træningerne. Fy for den lede... Hvad tænker manden dog på.. Bliv hjemme og se kampene fra tv af..
Munchen 21:54          
Nu er det her helt seriøst og uden provokation!
Hvad laver han egentlig i fck? Hvad er Det konkrete formål? Er han en slags sugar-daddy? Hvad får han eventuelt ud af det? Hvad får fck ud af det?
Fredag 4. december
Torsdag 3. december