Luk

Sejrende Carrick: Føltes som en sejr for Ole

| Champions League | 7 kommentarer

Infoboks

Villarreal - Manchester United 0-2
Champions League gruppe F
78' 0-1 Cristiano Ronaldo
90' 0-2 Jadon Sancho

Manchester Uniteds midlertidige manager Michael Carrick var ovenud tilfreds med sit holds avancement til ottendelsfinalerne, som han dedikerende til netop opsagte Ole Gunnar Solskjær.

Michael Carrick havde sin første kamp i spidsen for Manchester United, da han tirsdag aften sikrede De Røde Djævle avancement til Champions Leagues ottendelsfinaler med en 2-0-sejr.

Sejren, der kom i hus på mål af Cristiano Ronaldo og Jadon Sancho, faldt på et tørt sted for klubben og dens fans, erkendte den tidligere United-spiller efter kampen.

- Det har ikke været nemme dage for nogen som helst i klubben, og det resultat føltes næsten som om, det var for Ole, sagde Carrick til BBC og fortsatte

- Vi havde et job, der skulle gøres, og der var ting vi skulle tage os af. Jeg gjorde det med glæde, og det hele gik efter planen.

- Når du har lidt resultatmæssigt og ikke er i god form, individuelt eller som hold, er det ikke nemt at komme ud og få alt til at klikke. Vi var nødt til at udvise noget karakter og kæmpe, rundede den midlertidige manager af.

Manchester United er med sejren sikre på at slutte på Gruppe F's førsteplads.


Af Cillian Murphy
Tirsdag 7. december