Luk

Seks sejre i træk for Barnsley og Mads Juel

| Championship | 3 kommentarer

Barnsley og Mads Juel Andersen fortsatte holdets forrygende formkurve i Championship med en 3-1-sejr over QPR. Samtidig vandt Brentford-rivalerne Watford 2-0 hjemme over Wycombe.

Barnsley har gang i en fremragende stime i Championship, hvor klubben er ved at blande sig i striden om en billet til det forjættede Premier League-land. 

Således havde man vundet de foregående fem kampe i streg, da man onsdag aften som sædvanlig havde Mads Juel Andersen i forsvaret ude mod Queens Park Rangers, der befandt sig i ligaens brede midterfelt.

I midten af første halvleg gik det pludselig stærkt, da holdene leverede tre mål på bare seks minutter; Barnsley kom ud af det hundeslagsmål med en føring på 2-1.

I midten af anden halvleg øgede Barnsley føringen på mål af Carlton Morris, der lige var kommet på banen. Det forblev kampens resultat.

Det betyder, at Barnsley lige akkurat kan overnatte på pladserne, der giver adgang til oprykningsspillet om en billet til engelsk fodbolds bedste række, Premier League.

Watford op på siden af Brentford

Watford og Philip Zinckernagel har gang i en hård dyst med Thomas Franks Brentford om den anden direkte oprykningsplads i Championship.

Onsdag aften udnyttede man Brentfords nederlag til Norwich ved at vinde 2-0 hjemme over oprykkerne fra Wycombe og gå op på siden af danskerklubben.

Det var den ellers målløse angriber Andre Gray, der efter et kvarter scorede på Kiko Femenias lave indlæg.

Scoringen må have gjort noget ved Gray, for han gentog kunststykket i midten af anden halvleg på oplæg fra Philip Zinckernagel.

Kultspilleren Adebayo Akinfenwa kom på banen for Wycombe, men selv ikke hans enorme tyngde kunne vende slagets gang.

Watford vinder 2-0 og kommer dermed op på siden af Brentford i tabellens top.

Wycombe derimod sidder ubehjælpeligt fast i bunden af Championship med langt op til den rigtige side af nedrykningsstregen.


Af Philip Blüdnikow
Mandag 12. april
Søndag 11. april