Luk

Seks udløb: Lyngby taler forlængelse med alle

| 3F Superliga | 2 kommentarer

Infoboks

Lyngby har flere profiler med udløb denne sommer og er som udgangspunkt åben for at forlænge med alle spillere.

Oprykkerne fra Lyngby sikrede sig for nyligt en ny sæson i 3F Superligaen, og dermed kan forberedelserne frem mod næste sæson gå i gang.

Lyngby har adskillige profiler med udløb denne sommer, som klubben har afventet at finde en afklaring med, så længe det var usikkert, hvilken række holdet spillede i i næste sæson.

Nu hvor Superliga-eksistensen er forlænget, taler klubben også med alle de spillere, der har udløb; Martin Ørnskov, Thomas Mikkelsen, Kasper Enghardt, Lasse Fosgaard, Lasse Nielsen og Frederik Schram.

- Det er jo meget individuelt, men vi er i dialog med dem alle sammen, og så må den kommende tid vise, hvor vi ender. Som udgangspunkt har vi ikke lukket nogen døre, siger sportschef Birger Jørgensen til bold.dk. 

Ifølge bold.dk's oplysninger er Lyngby tæt på at forlænge med Lasse Fosgaard, mens klubben i disse dage også er i dialog med de øvrige spillere.

Birger Jørgensen ved dog godt, at der ikke er nogle garantier for, at der forlænges med de respektive spillere.

- Der er jo ikke rigtig noget, som er sikkert, og spillerne har jo alle sammen mulighed for at forhandle med andre uden vi ved det. 

- Det er vilkårene, og de næste dage og måske uger vil give svaret endeligt. Men som sagt taler vi med dem alle, og forventer en afklaring i den kommende tid.

Særligt på målmandssituationen står Lyngby i en speciel situation. 

Førstemålmand Thomas Mikkelsen og reserven Frederik Schram har begge udløb, mens unge Oskar Snorre, som har udløb til nytår, vender tilbage fra et lejeophold.

Birger Jørgensen antyder, at der kan forlænges med Mikkelsen.

- Thomas har været en vigtig spiller for os gennem hele sæsonen, og både han og vi er enige om, at hans karriere ikke er helt slut endnu. Vi må se om vi kan enderne til at mødes, siger Jørgensen til bold.dk.

Lyngby har sagt farvel til Jesper Christjansen, som også havde udløb.


Af Mikkel Nøhr
Mandag 21. juni