Luk

Seks utilfredse direktører kvitter Barcelona

| La Liga | 15 kommentarer

Infoboks

Seks bestyrelsesmedlemmer forlader Barcelona på grund af utilfredshed med den måde, klubben bliver drevet på.

Der er gang i svingdøren på ledelsesgangen i Barcelona.

Seks medlemmer af klubbens bestyrelse har fredag meddelt deres afgang i et brev sendt til flere spanske medier.

Blandt medlemmerne er to af klubbens fire vicepræsidenter, Emili Rousaud og Enrique Tombas, samt direktørerne Silvio Elias, Josep Pont, Jordi Calsamiglia og Maria Texidor.

De seks ledere begrunder blandt andet deres afgang med den såkaldte 'Barcagate', hvor præsident Josep Maria Bartomeu blev beskyldt for at tale grimt om spillerne i pressen for at styrke sin egen position.

- Vi er nået til dette punkt, fordi vi ikke kan ændre den måde, klubben styres på i forhold til vigtige udfordringer i fremtiden, især efter pandemien har lagt sig, lyder det ifølge Reuters i brevet.

- Vi vil også vise vores utilfredshed med den uheldige episode omkring konti på sociale medier kendt som 'Barcagate', som vi lærte om gennem pressen.

- Vores sidste tjeneste for klubben bliver at anbefale, at der afholdes præsidentvalg, så snart omstændighederne tillader det, så klubben kan styres bedst muligt og håndtere de vigtige udfordringer i nærmeste fremtid.

Bartomeu har tidligere afvist alle anklager om at have oprette konti på sociale medier, hvor han skulle have kritiseret spillere og fremtidige præsidentkandidater.


Af Sara Margren
Torsdag 28. maj