Luk

Sekundahold sendte Skov og co. ud fra pletten

| DFB Pokal | 6 kommentarer

Hoffenheim er færdig i dette års DFB Pokal, efter de tirsdag tabte i straffesparkskonkurrence mod Greuther Fürth fra 2. Bundesliga. 

Robert Skov sad på bænken fra kampens start, mens Jacob Bruun Larsen var helt ude af truppen, da Hoffenheim fik besøg af Greuther Fürth fra den næstbedste tyske række i 1/16-finalen af DFB Pokalen.

Det skulle vise sig at blive en både dramatisk og vanskelig opgave for Bundesligamandskabet.

Godt nok bragte Andrej Kramaric dem planmæssigt foran efter 13 minutters spil, men de undertippede gæster svarede hurtigt igen.

Otte minutter senere udlignede Sebastian Ernst nemlig til 1-1, hvilket også var stillingen, da de to hold gik til pause.

Anden halvleg var blot et minut gammel, da Fürth også bragte sig foran med 2-1, da Marco Meyerhofer sendte gæsterne tættere på overraskelsen.

Tre minutter senere fik Hoffenheim dog dæmpet jublen hos 2. Bundesligaholdet igen, da Kevin Akpoguma udlignede til 2-2.

I det 58. minut blev Robert Skov sendt på banen, men han fik ikke ændret på resultatet. Dermed forblev det 2-2, og det skulle Hoffenheim være glade for. 

I det 94. minut blev Fürth nemlig tilkendt et straffespark, men Oliver Baumann reddede og holdt hjemmeholdet i live.

Dermed skulle kampen i forlænget spilletid, men her fandt ingen af mandskaberne vej til netmaskerne, hvorfor afgørelsen skulle findes fra ellevemeterpletten.

Her skulle der ni spark til hvert hold for at afgøre det. Robert Skov udnyttede sit straffespark som tredje sparker for Hoffenheim, men det var bestemt ikke alle holdkammeraterne, der gjorde det.

Adams Kasim blev skurken, da han brændte til sidst, hvorefter Greuther Fürth scorede og sikrede en 7-6-sejr på straffe. 

Dermed er de også klar til ottendedelsfinalen af DFB-Pokalen. 


Af Andreas Roesen

6 kommentarer

Beenhakker 21:33          
Mht. Skov, så ser det efterhånden ud som om Hoffenheim har droppet idéen om at han skal spille VB. Det virker lidt spøjst på baggrund af Hjulmands udtalelser om at der var lagt en plan og at man på landsholdet ville bakke op om den. Spændende at se om han nu kommer i spil som wing for DK.
Eiskalt 22:20          
At kalde Greuter Führt et secundahold er måske lige at stramme den!
BoDeGA 22:59          
Sekundahold på et hold der ikke har været lavere end 2 bundesliga siden 1999? Så må man absolut ikke kunne lide dem.

Greuther brænder et straffe i overtiden, mens resultatet er 2-2, holder den forlænget og brænder "eftertrykkeligt" deres første spark efter forlænget, med nærmest at sende den ud af stadion.
Richtung Autobahn!
Som ZDF speakeren så smukt formulerede det :D

Ganske fint at holde koncentrationen på de resterende spark, indtil Hoffenheim brændte det afgørende 5 spark på stort set samme facon som Greuther første afbrænder.

Bikubesang 23:07          
Skov er fin som fløj, ikke som back.
Mac2907 07:52          
Tja, jeg ligger mig lidt i den journalistiske stramning, sekundahold. Jo jo, det betyder da andenrangshold (sportsligt). Men hvis man så lige forholder sig til klubbens værdi (mere end nogen anden DK-klub), eller 2. Bundesliga er denne rækkes omsætning på vilde 4-5 milliarder ish. Så må man vel formode at samtlige hold i lille bitte Danmark er sekundahold x 2.....
grumblesnake 15:20          
@Beenhakker Det betyder bare at Skov er en meget alsidig spiller, hvilket er en stor fordel i moderne fodbold, hvor det bliver mere og mere nødvendigt, at hold skal være i stand til at omstille sig under kampene. En a grundene til at mange ser Morten Frendrup have en større fremtid end Jesper Lindstrøm.
Det handler selvfølgelig også om at Ryan Sessegnon gør det rigtigt godt på den venstre back, men at man samtidig gerne vil finde plads til Skov og hans mange offensive kvaliteter.
At klubberne ikke tager særligt meget hensyn til landshold, er der ikke noget nyt i.
Torsdag 4. marts
Onsdag 3. marts