Luk

Selvmål fuldendte forrygende Milan-comeback

| Serie A | 9 kommentarer

Infoboks

AC Milan - Verona 3-2
Serie A
7' 0-1 Gianluca Caprari
24' 0-2 Antonin Barak
59' 1-2 Olivier Giroud
76' 2-2 Franck Kessié
78' 3-2 Koray Günter

Milan var nede 0-2 efter første halvleg mod Verona, men de vendte det hele på hovedet og overtog førstepladsen i Serie A med en 3-2-sejr.

Milan har fået tilføjet flere profiler til skadeslisten under landsholdspausen, så Stefano Pioli måtte hive lidt alternativer op af skuffen til aftenens hjemmekamp mod Verona.

Pioli måtte se bort fra Theo Hernandez, Brahim Diaz og målmand Mike Maignan, som er blevet langtidsskadet. Derudover var folk som Simon Kjær, Sandro Tonali og Zlatan Ibrahimovic på bænken.

Herfra kunne Kjær se Milan komme i alvorlige problemer allerede efter få minutter, da Verona overraskende tog føringen.

Miguel Velosos hovedstød ramte et mellemrum i Milans forsvarsgemakker og strøg hele vejen igennem til Gianluca Caprari. Han halvflugtede kuglen forbi reserven Ciprian Tatarusanu.

Scoringen gav Verona blod på tanden, og efter 24 minutter blev der endnu mere at juble over for de undertippede gæster.

Alessio Romagnoli ramte Nikola Kalinics fod i feltet, og kroaten fremtvang dermed et straffespark til sit mandskab. En chance som Antonin Barak med usvigelig sikkerhed udnyttede til at bringe Verona på 2-0.

Efter målet fik Milan efterhånden mere og mere styr på boldbesiddelsen, men de helt vilde udskejelser blev det ikke til for hjemmeholdet i første halvleg.

De sidste 45 minutter blev en helt anden historie for Milan, som blandt andre satte Samu Castillejo på banen til at skabe lidt ravage.

Rossoneri fortsatte tendensen fra slutningen af første halvleg og dominerede, og efter en times tid kom forløsningen. Rafael Leao driblede sig fri i venstresiden og smækkede bolden lige ind i knolden på Oliver Giroud, som pandede reduceringen ind.

1-2-målet gav for alvor Milan tro på tingene. De fortsatte med at angribe Verona intensivt, og et kvarter senere var der atter bonus.

Castillejo faldt i feltet i en situation, hvor Verona-spillerne argumenterede kraftigt for, at Marco Faraoni tacklede rent på bolden, men både dommer og VAR stod fast i beslutningen om et straffespark.

Franck Kessie sendte keeperen den forkerte vej og udlignede stensikkert til 2-2 og oven i hatten satte milaneserne Zlatan Ibrahimovic ind til comeback.

Der gik heller ikke mange øjeblikke med svenskeren i aktion, inden forvandlingen blev fuldendt.

Ibrahimovic havde ikke den store andel i det. Derimod var det igen Castillejo, som var involveret, da han slog et indlæg, som Koray Günter fik bugseret ind i eget mål til 3-2.

Verona kunne ikke svare igen, og dermed gik Milan fra et truende nederlag til at overtage førstepladsen i Serie A. De er et point foran Napoli, som spiller søndag.


Af Casper Baunsgaard

9 kommentarer

Fossa Del Leoni 22:53          
Sikke en usikker indsats, Romagnoli havde ikke styr på noget som helst. Kjær, Theo, Maignan og Brahim var godt nok savnet idag.
Men vigtige 3 point og godt for moralen at de kommer igen, Hellas bliver alt for passive.
Juventino45 22:55          
Milan fighter sig til sejr. Respekt for det. Det gode ved denne sejr til Milan er, at man som Juvefan aldrig mere skal skydes i skoene at blive tildelt et BILLIGT straffe. Det her var et af de tyndeste i mange, mange sæsoner. At VAR er med på det er ufatteligt!
petesey 22:56          
Padre Pioli er både gal og genial i øjeblikket.
Rædsom første halvleg, hvor vi var tydeligt mærket af at have skiftet ud på seks positioner.

Når man kan vende sådan en kamp, ved at skifte yderligere to marginalspillere ind i pausen, så er det godt klaret! Jeg ved ikke hvad han har sagt til Krunic og Castillejo, men sikke en indstilling de kom på banen med - især sidstnævnte.

Vi er ramt af skader, men formåede at tage tre point OG spare vigtige spillere til CL. Det er altså bare klasse.

Fin kamp af Toure synes jeg, og så er det bare altid en fornøjelse at se Calabria i aktion. Bennacer var også forrygende i anden halvleg.
TheHitch80 22:57          
Romagnoli var sandsynligvis lidt fuldesyge i dag, godt nok mærkelig start fra ham - men så spillede han sig også varm, og blev skide god, men 70 gode min er ikke nok.
Det skal være 90 min.
Albanian.Rossoneri 22:57          
Juventino45. Det er kompensation for det ikke-eksisterende straffe Verona fik 1. Halveg. Sad nærmest på at der straffe kom
Juventino45 22:58          
Albanian

Det tror jeg du har ret i. Synes generelt det sker for italienske dommere, at de favoriserer et tophold, hvis det er kommet bagud. Ærgerligt,synes jeg.
il capitano 23:14          
Juventino, jeg er enig med dig i, at det var voldsomt billigt, men Veronas straffe var der sgu slet ikke, og hvordan vi ikke får et tidligere, da Verona spiller håndbold i feltet er mig en endnu større gåde! Han bevæger tydeligt armen væk fra kroppen for at blokere, OG han har øjnene på bolden, mens han gør det.
Mandag 6. december
Søndag 5. december
KIF-chef stikker: Vejles vil ligne novicestadion
15:56
Arsenal - Hit Me With Your Best Shot!
15:51
Sampdoria-boss trækker sig efter arrestation
15:51
AC Milan - Casa dei Rossoneri
15:51
FCK - Nej til Copenhagen Sundays racisme!
15:45
Newcastle United
15:45
KIF-chef stikker: Vejles vil ligne novicestadion
15:41
AC Milan - Casa dei Rossoneri
15:38
Bo H. om Niels F-skænderi: De fik 200 frispark
15:37
Vlahovic tangerede Higuain og Crespo-rekord
15:36
Priske: Flere SL-spillere kan begå sig i Belgien
15:35
Sampdoria-boss trækker sig efter arrestation
15:32
FCK - Nej til Copenhagen Sundays racisme!
15:27
AC Milan - Casa dei Rossoneri
15:26
Bo H. om Niels F-skænderi: De fik 200 frispark
15:26
Politiet sigter BVB-komet for dommer-kritik
15:24
BVB støtter Bellingham efter vildt citat: Fakta
15:23
FCK - Nej til Copenhagen Sundays racisme!
15:22
Arsenal - Hit Me With Your Best Shot!
15:21
Politiet sigter BVB-komet for dommer-kritik
15:21
BVB støtter Bellingham efter vildt citat: Fakta
15:18
Politiet sigter BVB-komet for dommer-kritik
15:13
Politiet sigter BVB-komet for dommer-kritik
15:12
Sampdoria-boss trækker sig efter arrestation
15:11
FCM smadrede på: Brøndby virkede stressede
15:09