Luk

Selvmål reddede Schalke i intenst bundbrag

| Bundesliga | 1 kommentar

Infoboks

Mainz 05 - Schalke 04 2-2
Bundesliga
6' 1-0 Daniel Brosinski
36' 1-1 Mark Uth
45' 2-1 Jean-Philippe Mateta
82' 2-2 Jerry St. Juste

Schalke 04 havde kurs mod et knebent nederlag i bundopgøret mod Mainz, men et sent selvmål sørgede for slutresultatet 2-2.

Mainz og Schalke har begge fået en forfærdelig start på sæsonen, og lørdag jagtede begge mandskaber sæsonens første ligasejr i syvende forsøg.

Mens Mainz ikke havde fået et eneste point i sæsonens første seks Bundesliga-kampe, havde Schalke hentet to uafgjorte og lå derfor næstsidst med to point.

Det startede bedst for hjemmeholdet Mainz, som allerede efter seks minutter kom på 1-0 takket være en straffesparksscoring af Daniel Brosinski.

Schalke dominerede i store perioder af første halvleg, og efter 36 minutter gav overtaget pote, da Mark Uth bragte balance i regnskabet med målet til 1-1.

Derfor lignede det, at det skulle være uafgjort ved pausen, men i første halvlegs overtid dukkede Jean-Phillippe Mateta op og sendte Mainz foran 2-1.

Schalke fik annulleret en scoring kort inde i anden halvleg, og gæsterne skulle få svært ved at komme på omgangshøjde.

Først otte minutter før tid lykkedes det Schalke at få udlignet, da Mainz' Jerry St. Juste scorede selvmål, og således var det 2-2 på tavlen.

Trods flere løse chancer faldt der ikke en femte scoring i kampen, som derfor sluttede med et enkelt point til hver af de to trængte mandskaber.


Af Martin Schmidt
Søndag 24. januar