Luk

Selvmål sikrede Atletico-sejr mod Valencia

| La Liga | 4 kommentarer

Infoboks

Valencia - Atletico Madrid 0-1
La Liga
79' 0-1 Toni Lato

Et selvmål af Toni Lato ti minutter før tid gav Atletico Madrid en 1-0-sejr på udebane mod Valencia i La Liga lørdag eftermiddag.

Daniel Wass var med fra start for Valencia, da klubben lørdag eftermiddag tog imod Atletico Madrid i La Liga.

Wass og Co. lå før kampen nummer ti i La Liga, mens gæsterne fortsat var ubesejrede og lå nummer to.

Atletico dominerede på bolden i kampen, og de stod også bare de fleste afslutninger i kampen første 45 minutter.

Både forsvarer Jose Gimenez og kantspiller Thomas Lemar kom frem til fine muligheder, men de fik ikke scoret, og så gik holdene til pause med 0-0.

I anden halvleg tog Atletico et endnu hårdere greb om kampen og tillod ikke Valencia noget som helst. Gæsterne manglede dog i de fleste tilfælde selv den sidste skarphed, når de nærmede sig Valencias mål.

Der skulle et selvmål til for at åbne målscoringen.

Yannick Carrasco driblede til baglinjen og slog et hårdt fladt indlæg ind i feltet, som passerede hele vejen til bagerste stolpe, hvor Valencias venstreback Toni Lato ikke nåede at reagere. 

Bolden ramte backen på skinnebenet og trillede ind i Latos eget mål. 1-0 til Atletico med ti minutter tilbage af kampen.

Til slut skulle Atletico gøre det, de gør bedst - stille sig ned og køre sejren hjem.

Valencia forsøgte sig med et pres, men formåede ikke at komme frem til afslutninger mod et stærkt organiseret Atletico-mandskab.

Derfor endte kampen med en 1-0-sejr til Diego Simeones tropper, der dermed spiller sig op på siden af Real Sociedad i toppen af La Liga med 23 point i ni kampe og en målscore på 19-2.

Valencia forbliver nummer 10.


Af Jonas Nielsen
Torsdag 21. januar