Luk

Selvmål startede Liverpool-opvisning

| Premier League | 48 kommentarer

Infoboks

Brentford - Leicester
FA Cup (24/01)
Oddset 4,60 3,90 1,70
bet365 4,75 4,00 1,65

Liverpool blev sat i gang af et selvmål og havde chancer til det dobbelte i 3-0-sejr over Leicester.

Tottenhams sejr over Manchester City betød vagtskifte på førstepladsen i Premier League, men Leicester kunne tilbageerobre duksepositionen på Anfield søndag aften.

Her skulle Kasper Schmeichel & co. op mod et afbudsramt Liverpool, som manglede otte spillere fra førstepladstruppen, heriblandt coronasmittede Mohamed Salah og langtidsskadede Virgil van Dijk.

Jürgen Klopp kunne dog stadig stille et ganske slagkraftigt mandskab. Liverpool tog hurtigt teten. Hotte Diogo Jota var første mand til at teste Schmeichel efter godt ti minutter.

Det var ikke kun Liverpools stjerner, som fyrede løs mod den danske landsholdskeeper. Det gjorde også Jonny Evans, og Leicester-stopperen efterlod Schmeichel chanceløs efter 21 minutter, da Evans headede et Liverpool-hjørne i eget net.

Kort efter måtte Schmeichel hente bolden i rusen igen, da han blev den lille i en duel med Jota og Roberto Firmino, men Liverpool-duoen blev straffet for at begå frispark på danskeren.

Leicester-forsvaret havde svært ved at holde styr på The Reds, og fire minutter før pausen blev det 2-0 ved Diogo Jota. Portugiseren løb ind i Andy Robertsons indlæg og snittede bolden forbi Kasper Schmeichel.

Kampbilledet var uændret efter pausen, selvom Barnes kom til en af Leicesters sjældne chancer efter få minutter. Der manglede dog saft og kraft i forsøget.

Værterne åbnede halvlegen med at få tilføjet Naby Keita til en i forvejen omfattende skadesliste, men ej heller Keitas skadesfravær kunne rokke ved mestrenes suverænitet.

Liverpool fortsatte med at holde Schmeichel travlt beskæftiget, og de var lige ved at få endnu mere hjælp af Jonny Evans.

I en duel med Firmino headede veteranen bolden mod eget mål igen, men denne reddede stolpen den tidligere Manchester United-spiller fra at blive dobbelt målscorer i den forkerte ende.

Med et kvarter igen måtte opstanderen i brug hele to gange for at forhindre det 3-0, som lå tykt i luften.

Firmino afsluttede først på indersiden af stolpen, inden Schmeichel parerede Sadio Manés opfølgning på riposten op på overliggeren.

Fem minutter før tid kom det tredje mål, som lå så tykt i luften, da Firmino vred sig fri af sin oppasser og flot stangede et hjørnespark i kassen til 3-0.

Liverpool overhaler dermed Leicester og går på andenpladsen á point med Tottenham.


Af Casper Baunsgaard

48 kommentarer

badazz 22:10          
Rigtig god kamp hele vejen rundt. Den eneste negative er Keitas skade, og at sejren er 2-3 mål for lille.
Pipjegerenfugl 22:10          
Trent, VVD, Gomez, Henderson, Salah ude af start 11, derudover Thiago, Oxlade ude. Shit en præstation!
Curtis Jones gør det formidabelt, Jota behøver man ikke engang diskutere. Keita gjorde det godt indtil skaden - jeg håber ikke det er længerevarende.
3-0 havde jeg aldrig forventet, crazy shit!

Off topic:
Martin Jørgensen siger meget ofte nogle helt håbløse ting.
Sims91 22:10          
Jota ligner en der har spillet på det niveau i 5 år. Han gør hvad der passer ham.
Wise1964 22:12          
Overlegen sejr til stor favoritterne til det engelske mesterskab ... Leicester var statister hele vejen igennem. Respekt til Liverpool som trods et par skader viser hvor gode de er i forhold til alle andre
Klopptimist 22:12          
Pyt med, hvem der er på lazarettet, når alle mand på banen kommer med en indstilling og disciplin som i aften.

Imponerende at lukke livsfarlige Leicester ned på en måde, så Evans var deres farligste mand...

Fedt at have Fabinho tilbage, Jones spiller så modent som en veteran, og Jota styrer igen for vildt. Og ja - jeg fik sgu våde øjne, da jeg så hele holdets jubel over Firmino.

Det går sgu nok altsammen.
TheHarryKaneTeam 22:12          
Ziyech og Jota.... fantastiske indkøb, og så til relativt billige penge.

Flot kamp af Liverpool! Og dejligt at se, hvad det betød for hele holdet, da Firmino scorede. Man begyndte næsten selv at smile over det.
no name 22:13          
Bedste Liverpool kamp jeg har set længe. Alle spilerne spillede fantastisk og Jota er bare for vild. Han er overalt på banen, han mener mig på mange punkter om Firmino.
Fredag 22. januar