LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Selvsikker Pep: City bliver ikke udelukket

| Premier League | 11 kommentarer
Selvsikker Pep: City bliver ikke udelukket
Foto: Getty Images

Infoboks

Manchester United - Manchester City
Premier League (24/04)
bet365 7,50 5,00 1,44
NordicBet 7,00 4,90 1,48
Oddset 6,60 4,60 1,45
Stream Manchester United – Manchester City på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
Manchester City bliver ikke straffet med udelukkelse fra europæiske klubturneringer på grund af Financial Fair Play, fastslår manager Pep Guardiola.

Manchester City har været genstand for flere afsløringer i forbindelse med Football Leaks, og der har været rygter om, at klubben kunne blive sanktioneret for at overtræde Financial Fair Play-reglerne.

Nu understreger City-manager Pep Guardiola, at klubben ikke bliver straffet med udelukkelse fra de europæiske klubturneringer.

- Nej, vi bliver ikke udelukket. Det er det, jeg tror, for det har min direktør og bestyrelsesformand forklaret mig, og jeg stoler på dem, siger Guardiola til BBC.

- Hvis det sker, fordi UEFA beslutter det, vil vi acceptere det og komme videre.

UEFA har tidligere meddelt, at man ville genåbne FFP-undersøgelser, hvis der var tegn på misbrug af reglerne.

Stream Manchester United – Manchester City på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Sara Margren

11 kommentarer

no name 11:11          
City bliver ikke udelukket selv hvis de har brudt reglerne, fordi systemet er så korrupt, at City kan betale sig fra det.
Albert Ferrer 11:20          
Nej, naturligvis gør de ikke det. Money talks. Fodbolden er f*cked.
Niclas777 11:20          
Nej, FFP er kun til for at straffe de små, fattige klubber, så de bliver endnu fattigere. De store kan betale sig fri selvfølgelig.
Poboy 12:17          
Man kan mene om FFP hvad man vil, men reglerne er der, og bør selvfølgelig være ens for alle. City bør få en hård straf, men sådan ender det selvfølgelig ikke....som andre nævner...systemet er gennemsyret af korruption.
Slim shady the King 12:40          
Det er til og brække sig over at den sport vi er så mange der elsker er ved at blive ødelagt godt og grundigt fordi det er så korrupt.
Peter Nielsen 12:45          
City bør få en hård straf, HVIS de har brudt reglerne.

Det lader til at mange mener at rige klubber altid er skyldige, fordi de er rige. Hvis de rige klubber er rige pga. deres indtjening er gigantisk, betyder det vel også at de kan foretage store indkøb uden at bryde reglerne.
turbocharlie666 13:03          
De fattige klubber bliver i stor stil sanktioneret af uefa og udelukket af europæiske turnering, fordi de har svært ved at få økønomien til at hænge sammen.

Jeg var så naiv, at jeg troede, at man lavede financial fairplay for at de største ikke skulle kunne købe sig til alt, men ak nej, intet sker der, udover et slag på hånden, når de gang på gang bryder reglerne. Men de små, som mister europæisk fodbold, pga dette, de risikere konkurs, hvilket er OK :(

Fodbold er ved at blive
en død oliesport.......
Onsdag 24. april
Tirsdag 23. april