Luk

Selvsikker United-profil: Jeg bliver en succes

| Premier League | 6 kommentarer

Infoboks

Partizan Beograd - Manchester United
Europa League Gruppe L (24/10)
bet365 3,20 3,30 2,30
NordicBet 3,10 3,40 2,39
Oddset 3,05 3,35 2,30

Der er ikke meget tvivl at spore hos Harry Maguire. Han tror fuldt og fast på, at han bliver en succes i Manchester United, og det vil man om fem-seks år kunne se.

Harry Maguire blev sommerens helt store tilgang i Manchester United, og den engelske landsholdsstopper blev hentet til for at stabilisere defensiven i den skrantende storklub.

Indtil videre er det ikke gået særlig godt. Manchester United smider point som et træ smider blade i efteråret, og Harry Maguire har heller ikke for alvor imponeret.

Han giver dog ikke meget for at skulle bedømmes allerede nu.

- Det handler om det lange træk. Det er hovedprioriteten. I kan dømme mig om fem-seks år – om jeg har været en succes i den her klub eller ej, siger Harry Maguire ifølge Uniteds hjemmeside.

- Jeg tror rigtig meget på, at jeg om fem eller seks år er en succes, og jeg er sikker på, at vi får mange gode oplevelser.

- Vi skal blive ved med at forbedre os som hold. Det er ikke kun mig, der skal forbedre mig. Jeg føler, vi er godt i gang, og jeg skal også nok blive en succes, siger Harry Maguire.

Harry Maguire erobrede fra start en fast plads i midterforsvaret på Ole Gunnar Solskjærs mandskab og har dermed spillet fuld tid i samtlige Premier League-kampe.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

6 kommentarer

haraltidret 18:47          
Med det prisskilt McGuire løber rundt med, skal han nu gerne kunne vurderes som en succes, en hel del hurtigere end de 5-6 år han selv taler om.
bruger 177262 19:14          
Selvmål!!!!!!!! At forvente man får 5-6, til at bevise sit værd, som verdens dyreste forsvarsspiller, er direkte absurt... 17 procent af spillere bliver i klubber mere end 3 år..
Jeg giver det 3 år, så spiller han for midteehold ala everton, intet, Sevilla, lyon eller lign..
Kæft et fjols!!!!!
LaPioche 19:33          
Ro på, I behøver ikke tage alting bogstaveligt. Han siger jo bare, at det handler om det store billede snarere end øjebliksbilleder.

I øvrigt har Maguire gjort det rigtigt fint indtil videre, hvis I endelig vil bedømme manden fra dag 1. Der har været et drop fra De Gea, nogle store brølere fra Lindelöf og Tuanzebe, men ellers har defensiven været bundsolid og voldsomt forbedret fra sidste år. Uniteds problemer ligger længere fremme på banen.
kanmandet 20:04          
Selvmål!!!!!!!! At forvente man får 5-6, til at bevise sit værd, som verdens dyreste forsvarsspiller, er direkte absurt... 17 procent af spillere bliver i klubber mere end 3 år..
Jeg giver det 3 år, så spiller han for midteehold ala everton, intet, Sevilla, lyon eller lign..
Kæft et fjols!!!!!
Shhhhhhh. Du lukker mundlort ud!!!!!
no name 20:11          
Som Liverpool tilhænger tror jeg også han på længere sigt vil være stor gevinst for United.
Blaugranna 20:46          
@LaPioche

At Uniteds problemmer er størst længere fremme på banen end forsvaret, er jeg sådan set enig i. Men at påstå, at Uniteds forsvar er bundsolidt, det er da det noget forfærdeligt vrøvl! Deres defensiv er på ingen måde solid, de sejler ofte bagtil, mod gode såvel som mod middelmådige angreb - det vidner to mål fra hhv. Crystal Palace og West Ham om.

De mangler stadig 2x Liverpool, 2x City, 2x Tottenham, Leicester ude, Arsenal ude, Chelsea ude... deres målscorer skal nok ende markant dårligere i snit end det ser ud pt.
Onsdag 23. oktober
Tirsdag 22. oktober