LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Selvsikker Yussuf P. vil overføre klubsucces

| UEFA Nations League B | 8 kommentarer
Stryger og Yussuf: Se dem kommentere dramaet i Dublin
Interview fra landsholdslejren: Vi vil op, hvor de helt store spiller
Povlsen og Jacobsen om Pierre-Emile Højbjergs landsholdsfravær: Der må ligge noget mere bagved
Tilfreds Schmeichel: Vi dominerer på chancer og på bolden
Højbjerg efter comeback på landsholdet: Ting kommer i perspektiv, når man ikke er så meget med
Lars Jacobsen om Højbjergs præstation: Det var en voksen indsats
Hariede om Højbjerg: Han er blevet en voksen og disciplineret mand
Selvsikker Yussuf P. vil overføre klubsucces
Foto: Getty Images

Infoboks

Danmark - Irland
EM Kvalifikation Gruppe D (07/06)
bet365 1,61 3,40 6,50
NordicBet 1,64 3,75 5,95
Oddset 1,62 3,60 6,40
Stream Danmark – Irland på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement

Yussuf Poulsen har stor succes på klubholdet RB Leipzig, og han er overbevist om, at han kan overføre det til det danske landshold, hvor han vil være lige så farlig, som han er i det tyske.

Som spidsangriber har Yussuf Poulsen i denne sæson scoret syv mål i 13 kampe på tværs af alle de turneringer, RB Leipzig deltager i.

Den succes vil han overføre til det danske landshold, hvor han i de seneste mange kampe har spillet i en position ude på højrekanten - og han er faktisk sikker på, at det kan lade sig gøre.

- Jeg kan godt være lige så farlig på kanten, som jeg er på toppen i Leipzig, siger Yussuf Poulsen og fortsætter:

- Der er lidt længere vej til målet, men jeg vil helt klart prøve at overføre det. Jeg har et ret godt scoringssnit på landsholdet i de seneste kampe, og det viser, at jeg godt kan overføre det, siger han.

Yussuf Poulsen scorede i den sidste opvarmningskamp op til VM, og så scorede han i slutrunde-premieren mod Peru, og selvom han gør sig på kanten, så passer landsholdets taktiske opstilling fint til ham.

- Siden jeg kom på landsholdet, har vi spillet i en lidt skæv formation, fordi jeg er mere en spidsangriber, end Pione Sisto, som spiller på den anden kant, er. 

- Så det er mig, der skal søge i feltet, mens han og Christian Eriksen skal ligge i mellemrummet, og jeg skal være den ekstra angriber, der kommer med i feltet, siger Yussuf Poulsen.

Christian Eriksen kommer dog ikke til at operere i nogen mellemrum i de kommende par landskampe. Han er nemlig skadet, og det passer Poulsen fint, hvis han er en af de spillere, der skal gå forrest mod Irland på lørdag.

- Jeg har det fint med ansvaret. Jeg har leveret gode landskampe det seneste års tid, og jeg er blevet mere stabil - og det er også på tide, at jeg tager mere ansvar på mine skuldre, siger Poulsen, som sagtens kan se Danmark præstere uden Eriksen.

- Det betyder selvfølgelig meget, at han ikke er med, for han er den bedste spiller, vi har. Der er ingen tvivl om, at han udgør en stor del af vores spil - sådan er det, når man har en spiller, der er så god, men det betyder ikke, at vi ikke kan klare os uden.

- Vi kan sagtens vinde fodboldkampe uden ham, og det skal vi også gøre denne gang, siger Yussuf Poulsen.

Danmark møder Irland i Nations League lørdag, og i næste uge venter Østrig i en venskabskamp.

Kasper Clausen / bold@bold.dk

Stream Danmark – Irland på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

8 kommentarer

Tropico 08:13          
- Jeg har det fint med ansvaret. Jeg har leveret gode landskampe det seneste års tid, og jeg er blevet mere stabil - og det er også på tide, at jeg tager mere ansvar på mine skuldre, siger Poulsen, som sagtens kan se Danmark præstere uden Eriksen.
Nogle gange mangler folk selvindsigt. Han har vel spillet én god, mens de resterende 7-9 kampe har været håbløse og uden noget slutprodukt
Wise1964 08:17          
Han får ihvertfald det maksimale ud af et noget begrænset potentiale ... imponerende at en spiller som ham kan være landsholdsspiller og fast på holdkortet i Bundesligaen
žarulja 08:23          
Der blev grint meget af ham og hvor håbløst og uambitiøst, det var at tage til et hold i 3 bundesliga. Men han har gjort det helt rigtige for sig selv, hvilket har bragt ham til i dag at være fast mand både hos landsholdet og hos en topklub i Bundesligaen.
maqiih 09:01          
Han er god 1 ud af 4 kampe... Hvis bare at det kunne være 2 ud af 4 ville det være fedt....
Hvepsen76 11:29          
Yussufdinho....sammen med Eriksen, Kjær og Schmeichel en af de bedst performende på landsholdet gennem længere tid.
Tropico 16:48          
Yussufdinho....sammen med Eriksen, Kjær og Schmeichel en af de bedst performende på landsholdet gennem længere tid.
Nej, det er han da godt nok ikke. Han har vel været den dårligst præsterende efter Sisto og NJ. Hold kæft hvor har han været elendig som starter for landsholdet. Jeg er ligeglad med hans to VM-mål, for han lavede også to straffespark, og i kvalifikationen leverede han vel ikke én eneste gang.
RobertTheRobber 17:00          
Ganske god spiller med flere solide præstationer. Et af landsholdets farligste kort og en spiller, man kan sætte sin lid til. Han giver altid 100% og levere det klart bedste presspil vi har set for en landsholdsspiller i lang tid. Derudover er han hurtig, god i luften og besidder ligeledes en fin forudseenhed. En spiller der kan være med i flere facetter af spillet. Kan han levere for kontinuerligt for landsholdet som på klubholdet, må han være selvskrevet til holdkortet.

5 mål og 8 assist fordelt i alt på 21 kampe i effektiv spilletid, er udmærket for en landsholdsspiller. Rundt regnet på den effektive spilletid laver han enten mål eller assist i hver anden kamp. Godkendt.

Det at han skulle have dårlig teknik er useriøs. Tænk at nogen mener, at en professionel fodboldspiller på det plan i denne tid kan have en karriere uden at have god teknik.
Mandag 27. maj
Søndag 26. maj