Luk

Selvtillidsfyldt Holse vil spille sin chance i FCK

| Superligaen | 9 kommentarer
BOOM: Kongekasse på kongekasse – se de tre bedste mål i Superliga-sæsonen her
18 år siden i dag: Genoplev Zumas fabelagtige saksespark mod Brøndby her
Ankersen spår om Skovs fremtid: 'Han havner på en stor adresse i Europa'
'Det har været et af de bedste halve år i mit liv' - status fra manden med både guld- og bronzemedalje
'We are fucking in Europe, we fucking won the bronzemedal' - ellevildt bronzeinterview med Esbjergs finske troldmand
Selvtillidsfyldt Holse vil spille sin chance i FCK
Foto: Getty Images

Carlo Holse har nydt sit lejeophold i Esbjerg, men forventer at blive i FC København i næste sæson, hvor han vil kæmpe hårdt for spilletid.

Kantspilleren Carlo Holse spillede foråret i Esbjerg, hvor han havde stor succes og var med til at sikre klubben en imponerende tredjeplads i Superligaen. 

Nu vender Holse tilbage til FC København efter lejeaftalen, og han forventer selv, at han også spiller hos de danske mestre i næste sæson.

- Aftalen har hele tiden været, at jeg skulle tilbage til FCK denne sommer, og jeg har ikke hørt andet fra Ståle, så det går jeg ud fra, stadig er planen, siger Holse til bold.dk og forklarer, at han virkelig har nydt sit lejeophold i Esbjerg:

- Ja, er du sindssyg. Jeg kom for at spille en masse, score nogle mål og få selvtillid, og det gik i opfyldelse. At vi så også leverede som hold og tog en tredjeplads, er rigtig fedt.

- Det var planen, at jeg skulle dertil og spille en masse og dermed udvikle mig, så jeg kunne komme tilbage til FCK og komme på holdet, og hvis jeg ikke kan det, starter jeg jo lidt fra scratch. 

- Så jeg håber, at det ikke bare har været en god oplevelse, men at jeg også får noget ud af det i forhold til min chance i FCK.

Carlo Holse spiller typisk på højrekanten og kan i FCK dermed, som det er nu, se frem til at skulle kæmpe om spilletiden med Robert Skov, som har haft en ganske udmærket sæson. 

Holse ved, at han i jagten på spilletid er oppe imod dygtige spillere som Skov og Viktor Fischer. 

- Nu ved jeg, hvordan det er at spille hver eneste weekend, og det vil jeg selvfølgelig gerne blive ved med, så mit mål er at spille mig på holdet.

- Samtidig har jeg forståelse for, at FCK lige nu har nogle rigtig gode kantspillere, som selvfølgelig ikke gør det nemmere for mig. Den spiller, der spiller på min plads, har scoret 29 mål. Så jeg må score 30, men det bliver jo nok ikke nemt.

- Det er muligt, at der skal et salg til for, at der bliver plads til mig, men uanset hvad må jeg bare gøre det så godt som muligt til hver kamp og træning.

- Jeg har tidligere fået mine startpladser og indskiftninger, og der har jeg måske ikke lige slået til og vist, hvad jeg kunne, og det går ikke i en klub som FCK. Jeg skal til at vise Ståle, at han skal satse på mig, når andre ikke er klar.

- Jeg vil forsøge at spille mig på holdet, men er der ikke udsigt til spilletid, når jeg kommer hjem, må jeg tænke over, hvad der skal ske, siger Holse til bold.dk.

20-årige Holse har spillet 29 kampe for FCK og scoret fire mål.

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr

9 kommentarer

Top1206 10:32          
God holdning og ja, Skov skal sælges før der er plads til Holse - samtidig skal han steppe lidt op og herefter kan han godt blive fast mand :-)
FCK 4EVER 10:39          
Ja, rigtig god indstilling han kommer tilbage med - opsat på at kæmpe for en plads på holdet over tid, uden at være i den tro at han står først i køen.

Jeg har dog min tvivl omkring ham, han er noget lille/spinkel og ikke så stærk på kroppen hvilket har vist sig udslagsgivende et par gange når han har spillet. Han bliver nok ikke meget højere men kan bygge på fysisk - men har stadigvæk min tvivl om han kommer til at slå igennem (fast plads i start 11er) på dette FCK hold.

Men en stærk back-up og hvis han kan bygge på over det næste års tid så står han vel i en favorabel position når Skov og Fischer sælges i løbet af/eller slutningen af næste sæson.

Velkommen hjem Carlo!
nMe 10:54          
Bør FCK ikke forlænge lejeaftalen eller leje ham ud til nogle andre, og så forstærke holdet med en ny og bedre højrekant der er på niveau med Skov?

Holse skal vel have mere spilletid for sin udviklings skyld end han kommer til at få i FCK.
Theanimal 11:27          
Helt enig, han mangler stadig en del fra en start 11´er plads i FCK, et år mere ville gøre ham godt eller som minimum accept af at man er nummer 2 eller 3 i rækken hvis falk skal vikarier på den plads.
SoccerMania 11:38          
..se frem til at skulle kæmpe om spilletiden med Robert Skov, som har haft en ganske udmærket sæson.
Det er vidst en jyde, der har skrevet den artikel
Esrever 11:50          
Der har været rygter om Daniele Verde. Hvis Skov ryger bliver han nok erstatningen. Jeg håber Holse kan se at hvis Skov skal sælges bliver han solgt dyrt og samtidig kommer der en dyr erstatning den anden vej. Målsætningen er at holdet skal toppe denne sæson og selvom Holse er både god og talentfuld, så ser jeg ham endnu ikke god nok til at hjælpe et hold som FCK i Champions League. Det er mere oplagt at satse på Holse, Wind osv til opbygningen af det næste gode FCK-hold efter 2020-transfervinduet. Hvis Holse forsætter sin nuværende udvikling, hvilket vil kræve endnu et udlån og gerne til Esbjerg igen, så kan det være direkte fantaskisk at få en spiller som ham ind til den kommende genopbygningsfase.
jenner4 12:15          
Helt enig i at rigtig meget kommer til at afhænge af om Skov eller Fischer sælges. Men igen Ståle har hentet ham hjem hvilket vel betyder, at han skal have en rolle i en eller anden form. Han er bestemt længder foran Thomsen og de andre indskiftere på kanten, og kan også spille en 10,er rolle i de kampe Ståle ønsker det. Men ja han er nok for alvor først tænkt en startende rolle fra sæsonen 20/21. Men der skal holdes på ham, da han nok er den unge spiller i truppen med den største spil intelligens og relationelle forståelse, hvilket Ståle også tidligere har nævnt. Der skal dog bygges på fysisk. Måske et lejemål igen til vinter bliver en mulighed hvis spilletiden udebliver.
Tirsdag 18. juni