Luk

Sen indskiftning skuffer svensk angrebses

| EM | 0 kommentarer
Highlights: Spanien ordnede Sverige efter to straffesparksscoringer
Sen indskiftning skuffer svensk angrebses
Foto: Getty Images

Sveriges Alexander Isak ærgrer sig over, at han ikke fik mere end de sidste ti minutter i mandagens 0-3-nederlag til Spanien.

Da Sverige mandag tabte med 0-3 ude mod Spanien, startede angrebsesset Alexander Isak ude, og han blev først skiftet ind med knap ti minutter tilbage af kampen.

Mange svenske eksperter undrede sig over, at landstræner Janne Andersson ikke gav Isak mere spilletid, og Isak ærgrer sig da også selv over, at han ikke fik mere tid på græsset på Bernabeu.

- Jeg vil ikke sige, at jeg er sur over det, men det er klart, at man gerne vil spille så meget som muligt. Når man starter ude, vil man gerne på banen så tidligt som muligt, siger Isak ifølge Fotbollskanalen.

- I denne kamp blev det til ni minutter, men hvad skal jeg gøre? Man kan ikke gøre andet end at forsøge at gøre sit bedste.

- Det er svært for mig at sige noget om det, men jeg ville selvfølgelig helst starte inde. Det skulle jeg ikke, og så gælder det for mig om at være klar, når jeg bliver skiftet ind.

Sveriges landstræner Janne Andersson forklarer, at den sene indskiftning af Isak blandt andet skyldtes, at han måtte foretage en tidlig udskiftning, da Viktor Claesson var blevet skadet.

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Onsdag 19. juni
Tirsdag 18. juni