LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Sen kasse holdt Atleticos gulddrøm i live

| La Liga | 1 kommentar
Highlights: SC Huesca - Eibar (La Liga)
Highlights: Eibar - AtleticoMadrid (La Liga)
Highlights: Real Sociedad - Eibar (La Liga)
Highlights: Real Madrid - Eibar (La Liga)
Sen kasse holdt Atleticos gulddrøm i live
Foto: Getty Images

Infoboks

Eibar - Atletico Madrid 0-1
La Liga
85' 0-1 Thomas Lemar

Atletico Madrid vandt 1-0 på udebane over Eibar og holdt dermed liv i håbet om guld. En sen scoring af Thomas Lemar sikrede sejren.

Atletico Madrid var tvunget til sejr, da de lørdag eftermiddag gæstede Eibar i La Liga, hvis de skulle holde deres håb om et mesterskab i live.

Forud for opgøret var der ni point op til Barcelona på førstepladsen med seks kampe igen, og der var derfor ikke råd til at snuble flere gange.

En sejr var dog langt fra givet for topholdet i kampen mod hjemmestærke Eibar. Værterne kæmper hårdt for at nå op til de Europa-givende pladser, som de før kampen havde seks point op til.

Kun én gang i de seneste 12 hjemmekampe var Eibar gået fra banen med et nederlag, og de skulle forsøge at bygge videre på den flotte stime.

Angel Correa havde en pæn chance efter otte minutter, men en fin redning af Marko Dmitrovic sørgede for, at det forblev målløst.

De to hold var meget lige i første halvleg, hvor Eibar sad på det meste af bolden. De to hold formåede dog aldrig helt at blive farlige, og derfor var det fortsat målløst ved pausen.

Kort efter pausen kom Atletico Madrid frem til enstor chance, da Alvaro Morata blev sendt alene igennem med keeperen, som den spanske angriber sendte bolden forbi. Desværre for ham sendte han den også forbi mål.

20 minutter før tid var Sergio Enrich tæt på at gøre det helt onde ved gæsterne, da angriberen pludselig kom frem til en afslutning i feltet. Han sendte dog bolden over mål.

Ti minutter senere var Diego Godin tæt på at pande Atletico Madrid i front. Det lykkedes dog ikke, og så begyndte det mere og mere at ligne en målløs pointdeling. 

Thomas Lemar ville det dog anderledes. Fem minutter før tid sendte Koke et fladt indlæg på tværs i feltet, hvor Atletico Madrid-spilleren dukkede op og gjorde det til 1-0.

Atletico Madrid-spillerne holdt dog efterfølgende vejret, da dommeren signalerede, at der blev talt med VAR-rummet, som undersøgte for en mulig offside. Scoringen stod dog ved magt.

Eibar lagde efterfølgende pres på, men det lykkedes dem ikke at finde netmaskerne. Dermed sluttede det hele 1-0, og Atletico Madrid kunne sætte tre point ind på kontoen.

Sejren betyder, at Atletico Madrid nu har seks point op til Barcelona, der endnu ikke har spillet i runden. Eibar ligger nummer 13 og har seks point op til de europæiske pladser.


Af Jonas Sand

1 kommentar

bruger 143580 18:18          
Typisk Atletico med en 1-0
Lørdag 25. maj