LeoVegas.dk ready? betfair Gratis Chance Casino24 Advertisement

Sen Nilsson-kasse udlignede Douglas-perle

| Superligaen | 41 kommentarer
Sen Nilsson-kasse udlignede Douglas-perle
Foto: Getty Images
En sen, sen scoring af Gustaf Nilsson sikrede Silkeborg det bedste udgangspunkt i kampen om at undgå den direkte nedrykning. Det første opgør endte nemlig 1-1 i Helsingør efter en tidlig Douglas-perle.

FC Helsingør tog her til aften imod Silkeborg i klubbernes første duel om at undgå direkte nedrykning til landets næstbedste række.

Gæsterne kunne glæde sig over at have anfører Simon Jakobsen tilbage efter en mindre skade, mens brasilianske Douglas og Nicolas Mortensen igen udgjorde angrebet på Christian Lønstrups hold.

Det var da også Helsingør der startede opgøret bedst, og i løbet af de første minutter truede de lyseblåklædte spillere flere gange foran Peter Friis Jensens mål.

Efter et lille kvarter kom belønning så, da brasilianske Douglas klappede til en løs bold fra kanten af feltet, og via overligger og den ene stolpe krøb bolden over stregen til en 1-0-føring til værterne.

Silkeborg formåede ikke at svare igen i en første halvleg, der efter åbningsmålet ikke bød på de store tilbud. Helsingør førte dermed 1-0 ved pausen.

Peter Sørensen var langt fra tilfreds med Silkborg-spillernes indsats i de første 45 minutter, og gæsterne kom da også bedre ud til anden halvleg, hvor det hurtigt blev til et par afslutninger - dog uden for rammen.

Med ti minutter igen havde Silkeborg bolden i nettet efter en standardsituation, men målet fra Davit Skhirtladze blev annulleret, da Mikkel Vendelbo rørte bolden i en strafbar position.

Minuttet efter havde målscoreren til 1-0, Douglas, en gigantisk dobbeltchance i det lille felt, men brasilianeren afsluttede i to omgange lige på Peter Friis Jensen, og Silkeborg kunne derfor ånde lettet op.

I tillægstidens tredje minut var Gustaf Nilsson tæt på at udligne, men Mikkel Bruhn diskede op med en klasseredning på svenskerens forsøg.

Den lejede Brøndby-angriber ville dog på tavlen, og i de absolut døende sekunder bankede han bolden i kassen til slutresultatet, 1-1.

De to hold mødes igen på mandag i Silkeborg.

Stream Premier League, Superligaen, Europa League og Nations League på Eurosport Player Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Kenneth Hansen

41 kommentarer

skkh 19:58          
2060 tilskuere. Hvor er det dog rædderligt.
gyser323 19:58          
Silkeborg er alligevel pænt dårlige. Simon Jakobsen er det eneste lyspunkt
JanTheMan 19:58          
Godt tidspunkt at peake på Nilsson : D
Foggy 20:00          
Det ligner en overlevelseskamp mellem Esbjerg og Silkeborg. Det kan kun blive nogle spændende kampe.
EfB 1924 20:00          
Kæft de må brække sig over den Douglas afbrænder kort før tid. Der kunne han have lukket kampen.
sparkliz 20:02          
2000 fans xd
dondyhrs 20:03          
Hold kæft vi er heldige med at have en chance i returen...

Kæmpe ufortjent
Tirsdag 21. august