Luk

Sen sejr til Holse og co. - Skytte var skarp

| Eliteserien | 0 kommentarer

Rosenborg vandt 2-1 på udebane over Sandefjord på en scoring dybt inde i tillægstiden. Sammy Skytte scorede på straffespark for Stabæk. 

Rosenborg og Carlo Holse havde fået en lunken start på sæsonen i Eliteserien med to sejre, to uafgjorte og et nederlag i de første fem runder.

Torsdag aften gæstede holdet Sandefjord, der blot havde spillet to kampe, hvor det var blevet til en sejr og et nederlag.

Holse var første mand med bud efter et føringsmål, da han modtog bolden på kanten og trak ind i banen. Her forsøgte den tidligere FC København-spiller sig med en afslutning, men den sad lige på Sandefjord-keeperen.

Ti minutter før pausen kom Rosenborg foran, da ingen dækkede Even Hovland op efter et indlæg, og det udnyttede den 32-årige stopper til at stange bolden i nettet til pausestillingen 1-0.

Anden halvleg var blot seks minutter gammel, da Sandefjords Kristoffer Hansen bragte balance i regnskabet, da han krøllede bolden helt op i hjørnet fra kanten af feltet.

Efterfølgende faldt to chancer i træk til hjemmeholdet, men Rosenborg slap med skrækken.

I det 84. minut fik Carlo Holse fyraften, og fra bænken kunne han se Guilermo Molins sikre Rosenborg tre point og en 2-1-sejr dybt inde i tillægstiden.

Skytte var skarp

Samtidigt med dette opgør vandt Stabæk med 2-0 over Brann, og her var kendinge af dansk fodbold på pletten.

Først gjorde Sammy Skytte det til 1-0 på straffe, inden Yaw Amankwah, med en fortid hos Hobro, gjorde det til slutresultatet 2-0.

Mikkel Maigard spillede hele kampen for Strømsgodset, der fik 1-1 på hjemmebane mod Tromsø, der gav FCN-lejesvenden Joachim Rothmann debut med 20 minutter tilbage af opgøret.

Agon Mucolli sad på bænken hele kampen for Kristianssund, der vandt 1-0 på udebane over Sarpsborg.


Af Andreas Roesen
Fredag 28. januar