Luk

Senegal-chef er vred: Hvem tror Klopp han er?

| Africa Cup of Nations | 15 kommentarer

Infoboks

Arsenal - Liverpool
Carabao Cup (20/01)
bet365 3,50 3,50 2,05

Senegals landstræner, Aliou Cisse, retter en stor kritik mod Jürgen Klopp, da tyskeren har kaldt Africa Cup of Nations for 'en lille turnering'. 

I januar måned er der Africa Cup of Nations, hvor de afrikanske nationer kæmper om hæderen som det bedste landshold.

Liverpool-manager Jürgen Klopp er dog i den forbindelse kommet i et uvejr, da han har kaldt den afrikanske pendant til EM for 'en lille turnering'. Senegals landstræner, Aliou Cisse, har i hvert fald været ude med riven mod tyskeren.

Cisse mener nemlig, at Klopp ikke ville have haft den store succes som Liverpool-manager, hvis det ikke havde været for klubbens afrikanske topspillere.

- Hvem tror Klopp, at han er? Jeg respekterer Liverpool, men ikke Klopp, som underminerer afrikanske fodboldbegivenheder. Han er, hvor han er i dag, på grund af afrikanske fodboldspillere.  

- Han tabte hver eneste finale, indtil Salah, Mane og Matip kom ham til undsætning og vandt sin første store europæiske finale nogensinde.  

- I dag har han modet til at kalde AFCON for en 'lille turnering'. AFCON har det samme antal deltagere, 24, som EM. Så hvem tror han, at han er?, udtaler Aliou Cisse ifølge Express.

Hele denne sag startede, da Jürgen Klopp blev spurgt indtil, hvordan han havde det med, at der ikke var landskampe igen før i marts måned.

- Jeg har hørt det så ofte, at der ikke er nogen landskampspause før marts, men i januar er der en lille turnering i Afrika, det vil jeg bare sige, og jeg tror også, at de i Asien og Sydamerika spiller kampe, så det er fantastisk, jeg glæder mig.

Africa Cup of Nations bliver sparket i gang den 9. januar 2022.


Af Raymund Nelausen

15 kommentarer

TheUnitedWay 19:05          
Ok så det er en stor turnering med et lavt niveau. At der er 24 hold gør det kun værre. Der er vel ikke mere end otte afrikanske hold med et rimeligt niveau.
jakobcl 19:09          
Gammel sag, og Klopp har svaret igen.
BeerBellyBoy 19:14          
Hvis hans fodboldforbund og FIFA gad samarbejde, så klubturneringer og landsholdsfodbold ikke ramlede sammen, så undgår vi den her slags. Og hvis repræsentanter i deres fodboldforbund samtidig ville undlade at tage imod korruption ift VM, så er vi nået rigtig langt.
Ephedrine 19:18          
Arg, det er lidt ignorant at skrive der kun er 8, mens vi ser visse hold blive kørt rundt på røv og albuer til EM
Knastørt_langskud 19:20          
En (latterlig) storm i et glas vand. "Lille" er jo benyttet som svar på at journalisten spørger til det forhold at der (ifølge journalisten selv) ikke er landskampe før marts. Hvilket får Klopp til at minde om, at der også er andre turneringer end i Europa. Well: hvor havde fodbolden og ikke mindst fodboldjournalistikken været i dag, hvis ikke der blev bygget på fejlagtige tekstanalyser og bevidste misforståelser?
TheUnitedWay 19:23          
Ephedrine: Jeg mener at det er en realistisk vurdering. Der burde i øvrigt heller ikke være mere end 16 hold til EM.

Edit: Jeg synes i øvrigt at otte hold fra et kontinent er ganske pænt. Jeg vil gerne se en kamp mellem Senegal og Elfenbenskysten, men jeg vil sgu da ikke se en kamp mellem Mozambique og DR Congo.
The foundation 20:00          
Meget enig, det synes næsten at være en bevidst misforståelse, specielt efter en lettere perpleks Klopp forklarede sig for en krænkelsesparat journalist.
Onsdag 19. januar