Luk

Senegaleser glad for danske prøvetræninger

| Danmark | 0 kommentarer

Infoboks

Den senegalesiske midtbanespiller Pape Gassama er åben for at komme til Danmark efter prøvetræninger i både Middelfart og Vendsyssel.

Den 21-årige senegalesiske midtbanespiller Pape Gassama har den seneste en uges tid været på besøg i Danmark ovenpå et uheldigt ophold i franske US Creteil, hvortil han som 18-årig kom til fra et amerikansk akademi på en treårig kontrakt, som han for nylig blev løst af.

- Mit ophold i US Creteil blev aldrig rigtig en succes, og jeg er nu på udkig efter et sted, hvor jeg for alvor kan få min karriere i gang. For mig er det ikke væsentligt, om det er i en ambitiøs dansk 2.divisionsklub eller i en klub et andet sted i Europa.

- Det eneste, jeg vægter lige nu, er at komme til en klub med et godt træningsmiljø og til en træner, der giver mig tiden til at finde mig selv igen, siger Gassama til bold.dk.

Pape Gassama, der betegner sig selv som en løbestærk, pasningssikker, men i øvrigt ikke særligt iøjnefaldende central midtbanespiller, har trænet med i Middelfart en uges tid samt et par dage i Vendsyssel FF.

- Min agent har et godt netværk også i Danmark, så han arrangerede turen herop, og det har været øjeåbnende for mig.

- Baseret på de danske klubbers præstationer i UEFA's klubturneringer havde jeg ikke forventet et niveau som det, jeg har oplevet de seneste ti dage, og jeg vil rigtig gerne tilbage, hvis muligheden byder sig, for Danmark er helt sikkert et sted, jeg vil kunne udvikle mig rigtig meget, siger Gassama og tilføjer om opholdet i Middelfart:

- Jeg fik nogle meget positive tilkendegivelser fra Jan Vingaard og Jes Bekke, da vi evaluerede i tirsdags, og jeg hæfter mig ved, de ikke sagde 'goodbye' men derimod 'see you later', så det er bestemt ikke utænkeligt, jeg vender tilbage til klubben.

mikael@bold.dk


Af Mikael Blond
Søndag 16. januar