Luk

Sent drama: Barca knuste Sevilla på få minutter

| La Liga | 21 kommentarer

Infoboks

Barcelona - Sevilla 4-0
La Liga
27' 1-0 Luis Suárez
32' 2-0 Arturo Vidal
35' 3-0 Ousmane Dembélé
78' 4-0 Lionel Messi
87' 4-0 Ronald Araujo
88' 4-0 Ousmane Dembélé
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!

FC Barcelona fik smidt to mand ud til sidst mod Sevilla, men her var La Liga-klubben allerede foran 4-0 efter tre hurtige mål før pausen.

FC Barcelona havde vundet de seneste to kampe i La Liga, da de forsvarende mestre søndag aften fik besøg af Sevilla i den bedste spanske række.

Gæsterne havde vundet den seneste kamp efter to nederlag i træk og jagtede yderligere tre point i forsøget på at forbedre den sjetteplads, de havde før opgøret.

FC Barcelona havde samme antal point som Sevilla, og med fem point op til Real Madrid i toppen af række, var det kun tre point, der gjaldt i kampen.

Sevilla startede dog kampen bedst. FC Barcelona havde svært ved at få det hele til at gænge sammen, og gæsterne kom til flere pæne chancer.

Luuk de Jong var tre gange den store synder i løbet af de første 25 minutter, da han misbrugte pæne muligheder. Efter 25 minutter headede han et godt forsøg i jorden og over mål, og det straffede værterne i den anden ende.

Nelson Semedo kom til baglinjen og sendte et indlæg i feltet, som fandt Luis Suarez. Angriberen havde ryggen mod mål, men det betød intet, for han saksede bare bolden i kassen med venstre ben.

FC Barcelona havde ikke haft meget før scoringen, men fem minutter senere stod der 3-0. Først kombinerede de sig omkring Sevilla-feltet efter 32 minutter, inden Arturo Vidal sendte en bold mod mål, hvor de passerede venner og fjender og strøg i kassen.

Tre minutter senere fik Ousmane Dembele alt for meget plads og drev bolden ind i feltet, hvor han sendte den i mål til 3-0, som også var stillingen ved pausen.

Kort inde i anden halveg sjuskede FC Barcelona-defensiven, og Luuk de Jong fik en mulighed alene med keeperen. Han svigtede dog, da han overplacerede sin afslutning, der tog stolpen.

FC Barcelona fik bedre styr på det hele efter chokket, og Lionel Messi fik en mulighed for at gøre det til 4-0. Argentineren drev bolden ind i feltet og afsluttede, men en god redning sørgede for, at der stadig kun stod 3-0 på måltavlen.

Ti minutter senere fik Ousmane Dembele en mulighed for at fordoble sit målantal. Han kom helt fri i feltet, men bragede bolden over kassen og nærmest ud af stadion få meter foran det lille felt.

12 minutter før tid fik FC Barcelona-fansene så igen lov til at juble over en scoring, og denne gang var det Lionel Messi, som også ville vise, at han kan lave flotte mål. Argentineren sendte et frispark direkte i kassen foran feltet.

Fem minutter før tid blev FC Barcelona reduceret til ni mand. Først blev Ronald Araujo vist ud for at fratage Javier Hernandez en oplagt scoringsmulighed, inden Ousmane Dembele brokkede sig til et rødt kort.

Det fik dog ingen konsekvenser for resultatet, og da dommeren fløjtede af, stod der fortsat 4-0 til FC Barcelona, som satte tre point på kontoen.


Af Jonas Sand

21 kommentarer

Vierhelte 22:55          
Der er altså ingen som Lahoz, der kan skabe drama og få det til at handle om sig selv i en ellers helt udramatisk kamp. Den absolut dårligste dommer, der overhovedet dømmer på topniveau. Mon ikke han får CL-finalen til foråret?
Jasperthesjasper 22:57          
Der var ikke i nærheden af frispark på det røde kort. Og at han så sætter sig selv endnu mere i scene er ingen overraskelse. Det er helt vanvittigt at den mand får lov at dømme Barca når han så åbenlyst hader dem.
Reevenge 22:58          
Lahoz elsker Lahoz og al den (negative) opmærksomhed som han kan tilrage sig; dumt af Dembélé at brokke sig til et rødt kort, det røde kort til Araujo er meget tyndt, men kan forsvares.

Alt i alt en positiv kamp, De Jong-Arthur-Vidal var en god konstellation og flotte mål hele vejen rundt, godt med kynismen på Camp Nou, men den skal også overføres til udebanekampe (især i CL).

Uden Ter Stegen på mål, kunne den sagtens have heddet 3-2 i pausen.
Mr P. Ness 23:01          
De der gule kort han langede afsted havde været fine nok, hvis han da så bare holde linjen. Det gjorde han slet ikke. Sevilla og Barcelona spillerne kunne stå og brokke sig i 30-60 sekunder, men i det samme Dembele eksempelvis kom over og åbnede munden, fik han konsekvent gult.

Tåbelig, og totalt utilregnelig linje af Lahoz.

Eller... Fantastisk flotte mål i dag. Sjældent et hold scorer så mange flotte mål i én kamp. Arthur, De Jong og Messis formkurve er stødt stigende endnu engang. Virkelig godt.
Bulletproff 23:01          
Får dembele ikke direkte rødt? Det er imponerende at brokke sig til.
Mr P. Ness 23:02          
Bulletproff

Nej. To gule. Så vidt jeg så.
Skjold99 23:06          
Dembele får direkte rødt.
Mandag 14. oktober
Søndag 13. oktober