Luk

Sent Holst-mål sikrede Fremad Amager point

| 2. Division | 11 kommentarer

Infoboks

Fremad Amager - Avedøre 1-1
2. Division Øst
32' 0-1 Emil Vatani
90' 1-1 Christian Holst
Avarta - Rishøj 0-2
2. Division Øst
31' 0-1 Jesper Dahl
39' 0-2 Jonas Bæk

Fremad Amager var på hælene i hjemmekampen mod Avedøre, men Christian Holst sørgede i overtiden for 1-1. Rishøj slog Avarta 2-0.

Fremad Amager havde i dag besøg af Avedøre på Sundby Idrætspark, og mens hjemmeholdet ikke kan nå det store i sæsonen, stod der vigtige point på spil for gæsterne, som kæmper for at undgå at rykke tilbage Danmarksserien efter blot en enkelt sæson.

Fremad Amager åbnede bedst og kom til flere tilbud, blandt andet til Tobias Hansen, men Avedøre fik reddet stormen af. I stedet var det så gæsterne, der efter en halv time kom foran, da Emil Vatani gjorde det til 1-0.

Efter pausen fortsatte Fremad Amager med at komme til chancer, men det kneb gevaldigt med skarpheden på dagen.

I kampens overtid lykkedes det dog for hjemmeholdet at få udlignet, da Christian Holst dukkede op og fik scoret til 1-1, kampens resultat.

Samtidig havde Avarta besøg af Rishøj, som har hårdt brug for point i kampen om at undgå nedrykning. Rishøj leverede varen i Espelunden og vandt 2-0 efter scoringer fra Jesper Dahl og Jonas Bæk.


Af Mikkel Nøhr

11 kommentarer

Fremad Amager14 15:02          
Tobias Hansen fik så bevist at han ikke skal have flere kampe i Fremad trøjen, han er jo en stor joke i den tid han er inde specielt den kæmpe chance han brænder. Vi skal være glade for det ene point for der manglede i den grad attitude og på den måde de spillede i første halvleg var uden respekt for de fremmødte tilskuere. Har sagt det før og siger det igen, vi skal IKKE i første division så længe vi ikke kan slå bundholdene. Stor credit til Avedøre der spillede en god kamp og havde fortjent bedre. Stram op Fremad A det er ikke godt nok 👎
machomortensen 15:08          
Man undrer sig mere og mere over, at John Kussehår fortsat har et job derude...
Allan FA 15:30          
I Sundby Idrætspark for guds skyld, hvorfor er så mange pludseligt begyndt at sige på sundby idrætspark, spiller landsholdet så også på Parken og går man tur på en park?

Om kampen, så må man sige Faxe er en grundig mand, det tremandsforsvar, der var en halv katastrofe sidste uge var en fuldbyrdet katastrofe i dag. Avedøre har vel fem 100 procentchancer, hvor de bare sparker langt bag de tre tunge drenge. Helt absurd ved målet, der bare er et langt udspark til en halv friløber. Kan godt se tanken, at vi mangler kvalificerede backs, men til gengæld har fire-fem meget fine offensive midtbanetyper, men det fungerer bare absolut ikke.

Fremad er i den grad gået på sommerferie, muligvis den mest jammerlige kamp, jeg har set dem spille. Forærer fluks Avedøre en 100% chance efter udligningen, havde været den perfekte afslutning på en håbløs forestilling. Nu hjalp vi heldigvis 8erne lidt, så vi kan få tre amagerhold i 2. Div næste år.
Niccen 15:55          
Er det ikke under al kritik så lidt John Faxe har fået ud af den Fremad Amager trup?

Til gengæld imponerende at Avedøre ikke er rykket ned endnu. Det var vel ventet før sæsonen?
Allan FA 16:01          
Enhver anden træner var blevet fyret for længst, men den nye elitesatsning har simpelthen for meget investeret i Faxes brand. Spiller sikkert også en stor rolle i forhold til at tiltrække sponsorer og spillere, men på banen kører det godt nok skidt.

Og lad os ikke glemme han hentede sin gamle kammerat fra Brøndby Allan Olesen ind i vinters som et stort scoop. Han har endnu ikke været i truppen, ikke fordi han er skadet, han er simpelthen for tyk, vejer 13 kilo for meget. Fandeme flot.
stanislawski 16:15          
Tror ansvaret skal placeres hos Ole Bjur. I den korte tid han nåede i Brøndby var han jo en katastrofe og klubben var langt langt fra toppen. Det samme kan vel siges om Fremad A. Som med ligaens absolut dyreste træner må betegnes som en fæl skuffelse. Deres lønbudget matcher vel Brønshøj, AB og andre bundklubber i 1. Division.
BF1886 16:47          
Deres lønbudget matcher vel Brønshøj, AB og andre bundklubber i 1. Division.
Det er ihvertfald laaangt højere end dem, der ligger nummer 2 i rækken.
Fredag 15. januar
Torsdag 14. januar