Luk

Sent langskud nedlagde Mæhles Genk

| 1. Division A | 0 kommentarer

Joakim Mæhle spillede hele kampen for Genk, der skiftede Paul Onuachu ind til de sidste tre minutter, da klubben lørdag aften til 0-1 mod St. Liege i den bedste belgiske række.

Der var vigtige point på spil i toppen af den belgiske række, da St. Liege lørdag aften fik besøg af Genk.

Hjemmeholdet lå før kampen placeret på andenpladsen og havde i sæsonens første seks hjemmekampe vundet fem og spillet én uafgjort. 

Der ventede derfor en svær opgave for Genk, der havde Joakim Mæhle med i hele opgøret. Danskerklubben lå nummer seks og havde fire point op til dagens modstander, som man derfor gerne skulle slå i forsøget på at blandet sig i topstriden.

Gæsterne var det bedste opgør i første halvleg, hvor de sad på det meste af bolden og også fik skabt en række chancer. Det lykkedes dog ikke at finde netmaskerne i første halvleg, og der stod derfor fortsat 0-0 ved pausen.

Det forblev også stillingen et godt stykke ind i anden halvleg og begyndte mere og mere at ligne et slutresultat, men seks minutter før tid slog værterne til.

Samuel Bastien modtog bolden på kanten af feltet, hvor han vendte rundt og bankede bolden i kassen ved fjerneste stolpe. 1-0.

Derfor skulle Genk satse, og kort efter scoringen kom Paul Onuachu på banen. Nigerianeren kunne dog ikke ændre på resultatet, og Genk måtte derfor se sig slået, da dommeren fløjtede af.

St. Liege ligger fortsat nummer to i den bedste belgiske række, mens Genk indtager sjettepladsen.


Af Jonas Sand
Torsdag 23. januar
Onsdag 22. januar