LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Sent saksesparksmål gav Arsenal fuld gevinst

| Premier League | 43 kommentarer
Highlights: Arsenals unge drenge klarede ærterne mod Qarabag
Highlights: Arsenals unge drenge havde ingen problemer mod Vorskla
Sent saksesparksmål gav Arsenal fuld gevinst
Foto: Getty Images
Et sent saksesparksmål fra Lucas Torreira sikrede Arsenal en 1-0-sejr danskerklubben Huddersfield i Premier League.

Formstærke Arsenal bød lørdag bundholdet Huddersfield op til dans, og både Mathias Zanka Jørgensen og Jonas Lössl var som vanligt med fra start for gæsterne. Philip Billing var ude med karantæne.

Arsenal gik ind til opgøret som ubesejret i 13 kampe, og det lignede derfor en overkommelig opgave for Unai Emery og kompagni mod Huddersfield, der blot havde hentet to sejre i 15 forsøg.

Første halvleg bød ikke på nogen mål, men derimod hele syv gule kort. Det var dog ikke overraskende Arsenal, der havde de bedste forsøg i første halvleg.

Pierre-Emerick Aubameyang og Alexandre Lacazette var tættest på i første halvleg - sidstnævnte fik underkendt et mål for offside kort før pauseteen.

Huddersfield havde det svært offensivt og noterede sig ikke et eneste skud inden for rammen i første halvleg, men der blev dog kæmpet med næb og kløer over hele linjen.

Arsenals tålmodighed blev for alvor testet i anden halvleg, for de havde svært ved for alvor at finde melodien, samtidig med at Huddersfield fightede forbilledligt.

Der skulle derfor noget ekstraordinært til på Emirates denne lørdag, og de fik fansene så sandelig også syv minutter før tid.

Lucas Torreira saksede nemlig bolden ind til 1-0, efter Huddersfield ikke fik clearet et godt Arsenal-angreb, og mere behøvede London-klubben ikke.

1-0-sejren gør Arsenal til ubesejrede i 14 kampe, og Emerys tropper rykker op på tredjepladsen i Premier League. Huddersfield ryger under nedrykningsstregen.

Stream Liverpool – Huddersfield på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Sara Margren
Onsdag 24. april
Tirsdag 23. april