Luk

Serbien vil appellere dronedom

| EM | 15 kommentarer
Serbien vil appellere dronedom
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Det serbiske fodboldforbund vil appellere UEFAs dom, som giver landsholdet en skrivebordssejr over Albanien, men samtidig fratrækker tre point.

Sidste måned gik det helt galt, da Serbien og Albanien tørnede sammen i EM-kvalen. Kampen blev afbrudt grundet ballade på banen, og i dag kom så dommen fra UEFA.

Serbien får en skrivebordssejr på 3-0 men bliver samtidig fratrukket de tre point, så ingen af holdene får noget ud af opgøret. Desuden skal Serbien spille for tomme tribuner i de næste to hjemmekampe i EM-kvalen, som blandt andet er næste måneds opgør mod Danmark.

Men nu har det serbiske fodboldforbund ifølge nyhedsbureaet AFP valgt at appellere UEFA’s dom.

Kampen for et par uger siden blev afbrudt, da en drone med et albansk flag påført fløj ind over banen, en serbisk spiller opfangede den, og derefter opstod der ballade på banen, som også blev invaderet af tilskuere.


Af Niels O. Thinesen

15 kommentarer

Martinovic 17:25          
Håber UEFA skærper dommen. Straffen er fair, men skal den ændres, er det bestemt ikke for en mildere dom.
Toggle 17:33          
Spørgsmålet er om det bliver appelleret til CAS når dommen stadfæstes i uefa. Tror det kommer til at trække ud med det her.
vitez 17:34          
Helt enig, straffen burde være hårdere:

Og hvad med den omvendte kamp i Albanien!

Hvordan kan UEFA lade de 2 hold møde hinanden, med den betændte historik der er mellem Serber og albaner!
Mener der er flere der ikke kan møde hinanden, på grund af konflikter.
Mener at Gibraltar ikke kan møde Spanien, hvorfor kan Serbien så møde ALbanien!!!!!!!!!!
GammelBitterMand 17:34          
Enig, jeg kan ikke udsætte det store på UEFAs dom. De er tvunget til at taberdømme Albanien med 3-0, da albanerne afviste at genoptage kampen uden tilskuere (evt. dagen efter), selvom dommeren og UEFA havde godkendt dette. Når man giver op, så taber man.

Men at det omvendt får serberne til at forvente at få noget som helst ud af det er godt nok grænsende til det jubeloptimistiske.

Med lidt held ændrer UEFA beslutning til at Serbien får en sejr på 3-0, minus tre point - og så lige en dårligere målscore som venlig påmindelse om ikke at spille dumme.
SurferAnders 17:38          
Ved ikke om den er fair, det er en svær sag.


Men undrer mig over at De får 3 mål på kontoen, men taber kampen, det tror jeg aldrig er sket før, men det er vel også første gang der en drone som flyver over en int. kamp
kellodk 17:48          
Må indrømme at jeg synes at det er meget forkert at der er 3 point der forsvinder i puljen, selvom det kommer DK til nytte....

Men en svær sag at dømme i....
D*S 18:28          
Der er efterhånden diskuteret en del frem og tilbage om den famøse kamp eller mangel på samme.

Dog står en ting tilbage for mig at se. Jeg synes, man glemmer lidt, hvad der forårsagede balladen og startede krigen på Balkan på ny. Der er jo ingen tvivl om, at dette scenarie udspillede sig (næsten), som Albanien kunne håbe på. For på banen var deres chancer ikke store for at slå Serbien. Dog hoppede Uefa ikke på deres trick.
Dermed ikke sagt Serbien ikke skal straffes for manglende sikkerhed på stadion, selv om der aldrig har været så mange betjente og sikkerhedvagter, som der var til kampen.
I min verden mener jeg ikke Serbien skulle fratrækkes point, men blot straffes med tomme tribuner i 2 eller flere kampe samt bøde.
Tirsdag 28. januar