Luk

Serbisk medie: FCK jagter Røde Stjerne-spids

| 3F Superliga | 26 kommentarer

Infoboks

Esbjerg fB - FC København
Superligaen Grundspil (14/02)
bet365 5,25 3,80 1,65
NordicBet 4,90 3,90 1,68
Oddset 5,50 3,85 1,62
YouBet 5,40 3,80 1,65

Ifølge Sportska centrala er FCK interesseret i Røde Stjernes Richmond Boakye, som var med til at sende Superliga-klubben ud af Champions League-kvalifikationen.

Både Jonas Wind og Dame N'Doye blev kort tid efter hinanden ramt af længerevarende skader, hvilket kan sende FC København på angriberjagt, inden transfervinduet lukker.

Ifølge serbiske Sportska centrala kan den jagt sende klubben til Røde Stjerne, der sendte FCK ud af Champions League-kvalifikationen tidligere på sommeren. 

Ifølge mediet har Superliga-mandskabet fået et godt øje til 26-årige Richmond Boakye, som scorede i 1-1-kampen i København. 

Sportska centrala skriver, at FCK allerede for to år siden var interesseret i angriberen, og nu er et skifte igen på tale. Ifølge mediet forlanger Røde Stjerne mellem tre og fire millioner euro - mellem 22 og 30 millioner kroner - for angriberen.

Richmond Boakye, der blandt andet har en fortid hos Genoa, Sassuolo, Juventus, Atalanta, Elche og Jiangsu Suning, har scoret tre mål i ni kampe for Røde Stjerne i denne sæson. I alt har han scoret 55 mål i 75 kampe for klubben.

Oplev F.C. København på hjemmebane i Telia Parken. Se kampprogrammet og mulighederne her!


Af Jonas Sand

26 kommentarer

Vardy-pardy 12:53          
Ikke flere angribere. Med mindre vi kan sælge Pyrus så skal der ikke handles mere. Især ikke til den pris når de har udtrykt de gerne vil af med ham.
ajafck 12:53          
Det ville være en voldsom signing!!
peanuts 12:55          
Tænker det er en and eller plan b. som først er dukket op nu, hvis det gik i vasken med Santos
Skytte 12:57          
Ganske vildt snit med 55 i 75...men virker måske som en pensionering af NDoye samt et salg af Pieros hvis man ender med at have brugt 50-60mio på 2 nye angribere samt er nødt til at give en spiller som Jonas Wind maksimal med spilletid...hvorfor ikke prøve med en Bendtner på leje til nytår for at se det an - kæmpe kommerciel værdi samt kæmpe motivation for Bendtner at kunne slutte af i KBH...skal hellere bruge lidt mønter på et bedre alternativ til det centrale forsvar...
schmede 13:00          
Det ville give god mening. N´Doye har nok kun denne sæson i sig, hvis han overhovedet kommer tilbage. Pieros forbliver nærved og næsten, og kunne sagtens være på vej ud.
Så det ville give 3 deciderede angribere og Fischer og Daramy, som en 4. Og 5. mulighed.
Københavnfraparken 13:04          
Tænker det er rettidig omhu, som kendetegner FCK. Klar erstatning for Ndoye. Ikke sikkert han nogen sinde bliver den gamle Ndoye, efter den skade.

Lad det ske omgående. Og send Pieros den anden vej eller giv ham væk til velgørende formål.
KB87 13:29          
@Skytte
Føj.

At du ikke kan forstå at ståle allerede har sagt at NB ikke er god nok men alligevel forsøger at gøre ham relevant når der er en konsensus blandt trænere og klubber at NB bare er elendig.

man satser ikke på en slidt spiller, som ikke kan spille sig på holdet i en liga under superligaen, skulle blive motiveret af at få lov til at afslutte sin karriere i sin barndomsklub.
Søndag 26. januar