Luk

Serge Gnabry sendte Bayern tilbage til tops

| Bundesliga | 5 kommentarer

Bayern München slog FC Köln med 4-1 efter to mål af Serge Gnabry, og dermed er Bayern tilbage på førstepladsen i Bundesligaen.

I den tyske Bundesliga skulle Bayern München forsøge at generobre førstepladsen i rækken, da de gæstede FC Köln. 

Blot tre minutter var der spillet, før favoritterne havde bolden i mål for første gang. Topscorer Robert Lewandowski blev spillet fri af Thomas Müller, og så kunne den polske skarpretter køligt sende de forsvarende tyske mestre i front. 

To minutter senere ville også Kingsley Coman lege med. Igen var Müller i oplæggerens rolle, da tyskeren fandt Coman foran mål, og franskmanden havde ingen problemer med at fordoble føringen. 

Serge Gnabry spillede sin Bundesligakamp nummer 50 for Bayern søndag, og det ville han også fejre med et mål. På trods af mange modstandere i feltet fik han alligevel plads og tid til at sende bolden i det lange målhjørne.

Efter en halv time burde Gnabry være blevet noteret for sin anden scoring, men alene med et tomt mål sendte han sit skud på overliggeren.

Også Joshua Kimmich ramte træværket kort før pausen, og dermed måtte Bayern nøjes med en tremåls-føring efter de første 45 minutter.

Efter pausen var det Köln som fik bolden i nettet først, men målet blev underkendt for offside efter VAR.

I stedet lykkedes det midtvejs i halvlegen for Gnabry at blive dobbelt målscorer. Den hurtige tysker tog et par fikse træk, inden han flot sendte bolden i kassen fra kanten af feltet.

Med tyve minutter igen fik hjemmeholdet pyntet på resultatet, da Mark Uth efter et fint Köln-opspil scorede til kampens slutresultat.

Mere blev det dog ikke til, selvom især Bayern sagtens kunne have øget sejrens størrelse i slutfasen.

Med sejren er Bayern München tilbage på førstepladsen i Bundesligaen, som de topper et point foran RB Leipzig.


Af Sajeev Shankar
Søndag 29. marts
Lørdag 28. marts