Luk

Serie 1-klub har sikret sig tidligere FCK-talent

| bold.nyt | 0 kommentarer

Infoboks

Haydar Said, der har en fortid i blandt andet FC København, skal hjælpe Serie 1-klubben Holbæk United med at undgå nedrykning. 

Du kan læse artiklen på LigaBold.dk - eller herunder.

Haydar Said har i løbet af karrieren været i mange forskellige klubber heriblandt FC København, Avarta, B93 og Hvidovre IF, men den 29-årige spiller har holdt pause fra fodbolden, siden han stoppede i Greve i sommeren 2019.

Nu skal den defensive spiller dog på græs igen, da han i foråret skal hjælpe Serie 1-klubben Holbæk United med at undgå nedrykning. Lige nu er holdet sidst i Sjælland Serie 1 Pulje 2 med blot to point på kontoen.

Haydar Said siger til LigaBold.dk, at han har valgt at tage til Serie 1-klubben, da han kender mange i klubben.

- Jeg har en masse gode venner derude, og træneren er også min ven. Så har jeg ikke spillet fodbold i et år eller to, og så tænkte jeg, at det var meget fint at få spillet lidt bold igen, siger Haydar Said til LigaBold.dk.

Hvorfor har du ikke spillet det seneste stykke tid?

- Jeg havde bare ikke lysten, som jeg havde i gamle dage.

Kommer med rutine

Haydar Said siger, at han ikke har de store forventninger til opholdet i Holbæk United, men han håber selvfølgelig, at han kan hjælpe holdet på bedst mulig vis.

Han siger, at der er en masse rutine på holdet, og det tekniske niveau er godt.

- Der er en masse divisionskampe på holdet, men der er en masse, der er blevet ældre og tykkere. Det tekniske niveau er meget højt, men når man kigger på formen og det taktiske, så er det lidt lavere.

Haydar Said har tidligere huseret på højre back-positionen. Den tidligere FCK-spiller har dog aftalt med Holbæk United, at han bliver rykket ind i midterforsvaret, så han kan have et bedre overblik og 'holde spillerne lidt i ørerne, hvis de ikke løber hjem', som han selv siger det.

- Jeg har selvfølgelig en lang karriere bag mig, men jeg kan snakke til folk og guide dem lidt. Det handler bare om at vise, at man har prøvet lidt, så man får resten af spillerne med sig.

Haydar Said regner dog ikke med, at opholdet i Serie 1-klubben betyder, at han skal tilbage på divisionsniveau igen.

- Nej, det gør jeg ikke. 29 år i Danmark, så skal man spille i Superligaen, hvis man vil opnå et eller andet. Jeg har for længst indset, at min karriere ikke rækker til mere end 2. division.

Den nye midterforsvarer tager det stille og roligt og tager en status efter denne sæson.

- Jeg hygger mig bare, indtil sæsonen er slut, og så må vi tage den derfra. Jeg ved det faktisk ikke helt endnu. Om jeg satser på at komme længere op i rækkerne, det tror jeg ikke, medmindre at der skulle ske et mirakel.

God FCK-tid

Som ungdomsspiller var Haydar Said en del af FC København. Said nåede aldrig at få sin officielle debut for klubben, men 9. oktober 2009 blev han skiftet ind i stedet for Niclas Jensen i en træningskamp mod Trelleborgs FF.

Han husker, at det var en god tid i hovedstadsklubben, men der var hård konkurrence.

- Det var en fin tid dengang med en masse dygtige spillere. Det var bare om at komme igennem nåleøjet, og så lykkedes det ikke lige for mig og en masse andre fodboldspillere. Der var mange om buddet, men det var en fed tid med en masse fodbold. Hvis man ikke er kommet lidt længere på det tidspunkt, så bliver det også bare noget 2. division og 1. division, siger Haydar Said til LigaBold.dk.

Haydar Said har allerede været i aktion for Holbæk United i Serie 1. Det var lørdag 17. april, hvor Holbæk United tabte 2-4 til IF Frem Bjæverskov.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.


Af Anders Jensen
Onsdag 12. maj
Tirsdag 11. maj